hvordan pitch med hybrid golfkøller

hvordan pitch med hybrid golfkøller

Når du er rundt den grønne, er presset til å treffe skarpe chip og pitch skudd viktig å senke score. Men hvis du ofte kraniet ballen eller slå det fett å prøve å tvinge clubface i posisjon, bruker du en hybrid golf club og spille ballen ut som en putt

Du trenger:. .
Hybrid golfklubben
Lie nær den grønne.

Putt deg pitch


en.
§ av avstanden mellom hullet og ballen din inn i kvartalene. Med hybrid banen skutt, vil ballen din reise en fjerdedel av avstanden til hullet og rull de resterende tre kvartalene. Hvis ballen kan reise første kvartal av avstanden og landet på den grønne eller på kanten før ruller til hullet, er hybrid riktig klubb.
To.
Walk ut avstanden mellom hullet og ballen og føle ut kjøring av den grønne under føttene. Gjennom hele denne prosessen, være dimensjonering opp skuddet som du ville en putt.
Tre.
Med hybrid i hånden, tilnærming ballen som du ville en putt, og pass på å gå gjennom din vanlige putting rutine. Sørg for å kvele opp på hybrid klubben å gjøre skuddet føles så mye som en putt som mulig.
fire.
Gjør slag på samme måte som du ville med putter og med nok kraft til å få ballen til hullet på en vanlig putting roll. Loftet til klubben vil bære den grove eller fringe du forsøker å fjerne, så det er viktig å ikke prøve og løfte ballen.
Fem.
Dette bildet bør sette deg opp for å få opp og ned, så vær oppmerksom på ballen som den ruller på greenen for å få en bedre ide hvordan du setter opp ditt siste putt på hull.

Tips og advarsler


 • Før slaget, konsentrere seg på stedet ballen vil lande før den begynner å løpe til hullet, ikke hullet i seg selv.


 • relaterte artikler


  den beste måten å kutte vekt
  fotball trening verktøy
  hvordan du bruker Mizuno strykejern
  jenter lacrosse regler
  hvordan du skal plassere golf club for swing
  baseball hansker informasjon
  senior softball regler
  hvordan bli en bedre straffekastet skytteren
  hvordan å holde masken fra tåkete opp
  idrett i den spanske kulturen