hvordan man kan organisere en omlasting benk

hvordan man kan organisere en omlasting benk

Organisere omlasting benken vil hjelpe omlasting prosessen blir jevnere og raskere, med færre muligheter for feil. Din omlasting benken bør organiseres i den retningen du skal jobbe, og dette vil avhenge av om du er høyrehendt eller venstrehendt. Den organisatoriske oppsett beskrevet nedenfor er for en høyrehendt person. Hovedårsaken for å organisere en omlasting benk er å holde skitnere delene av prosessen atskilt fra den rene, ferdig ammunisjon

trenger Du:
Vedåoppdatera trykk.
Vernebriller.
Vannglass.
Case trimmer.
Avgrading verktøyet.
2 håndklær.
Powder skala.
Pulver kast eller trickler og trakt.
Calipers.
To lasting blokker.
Grunning enhet.
Grunning skuffen.
Case smøremiddel.
Case smøremiddel pads.
Omlasting dør og dø sett.
Container med lokk.
Shellholders.
Krutt.
Up-to-date omlasting manuell.
Tre-ring perm med papir.


en.
Monter omlasting trykk nær sentrum av omlasting benken. Arealet av benken til høyre for pressen vil bli utpekt som den "skitne" siden, og området til venstre vil være "ren" side.
To.
Hang de vernebriller på omlasting trykk. Dette vil bidra til å minne deg på å bære vernebriller når du begynner å laste.
Tre.
Plasser vannglass, den avgrading verktøyet, og saken trimmeren helt til høyre for omlasting trykk . Legg en liten håndkle foran vannglass slik at du vil ha et rent sted for de tilfellene hvor de er fjernet fra vannglass.
fire.
Sett opp pulveret kaste, eller en trickler med pulver trakt, og pulveret skalaen mellom vannglass og omlasting trykk.
fem.

Plasser calipers og de to lasting blokkene rett bak omlasting trykk.
6.
Sett grunning skuffen og grunning enheten til venstre for omlasting trykk. Primerne må holdes fri for støv og rusk.
7.
Still saken smøremiddel og smøremiddel pads til venstre på grunning enheten. Saken smøremiddel og pads må holdes rene og fri for forurensninger. Hold et håndkle i nærheten saken smøremiddel.
8.
Oppbevar omlasting dør, dør sett, og Shellholders i en dekket beholder på en hylle under omlasting benken. Hvis omlasting benken ikke har hyller, lagre dør, dør sett, og Shellholders i en dekket beholder til venstre for saken smøremiddel og pads.
9.
Sett pulver, i sin originale emballasjen, på hyllen under omlasting pressen. Hvis du ikke har en hylle under omlasting benken, satte kruttet til det ytterste venstre på benken. Selv om pulveret regnes som en av de "skitne" elementer, er det lagret til venstre for å holde den unna vannglass.
10.
Hold deg oppdatert omlasting manuell innen rekkevidde. Bruk alltid lasten retningslinjene i håndboken.
11.
Hold en tre-ring bindemiddel ved siden av omlasting manualen. Hold notater på informasjon om lasten din, med detaljert informasjon om hvilket merke tilfeller, grunning, og pulver du bruker. Du bør også holde notater på nøyaktigheten av din testet laster.


relaterte artikler


baseball foul ball regler
Slik unpinch en lacrosse hodet
hvordan du får leggmusklene stor for løpebane
hvordan måle golf swing hastighet
hva er en touring kajakk?
gøy golf klær
lover for jet ski
hvordan du tilpasser lacrosse køller
hvordan å utligne trykket i ørene
hvordan å tie baseball cleats