hvordan du skal plassere golf club for swing

hvordan du skal plassere golf club for swing

En vellykket golfslag avhenger av swing. I sin tur, avhenger en effektiv sving på å holde den golfklubben med riktig grep og antar den rette oppstillingen. Når klubben er i riktig posisjon, genererer du større makt og slå ballen lenger og rettere

Du trenger:. .
Golf club
Golfball.


en.
Plasser håndtaket på golfklubben i venstre hånd, og lukke fingrene rundt den. Puten av hånden din skal være over tuppen av håndtaket, og tommelen skal være rett på håndtaket. Du bør kunne se tommelen og knoker av din første to fingre uten å bevege hodet.
To.
Fold din høyre hånd over venstre tommel og klubben. The 'V' mellom tommelen og pekefingeren på høyre hånd skal peke mot høyre skulder.
Tre.
Velg et komfortabelt golf grep fra overlapper, sperreanordningen og de 10 hendelen. Med overlapping grep, overlapper den lille finger på høyre hånd pekefingeren på den venstre. Sperreanordningen innebærer lillefingeren på høyre og pekefingeren på den venstre. Med 10-finger eller baseball grep, alle 10 fingrene på håndtaket av golfklubben.
Fire.
Vedta en holdning. Plasser føttene på skulder bredde. Sørg for at føttene, knærne, hoftene og skuldrene er parallell til ballen. Sørg for at høyre fot peker rett fram og din venstre fot er litt snudde mot venstre. Fordel vekten jevnt på kulene på føttene dine, og bøy fra livet, å holde ryggraden rett. Bøy knærne litt, og la hendene henge ned foran deg.
fem.
Adresse ballen. Plasser hodet på klubben mot høyre side av ballen, med venstre arm helt ut og høyre arm litt bøyd.
6.
Start å rotere kroppen mot høyre fra midjen, og deretter svinge klubben tilbake mot din høyre skulder. Som du svinge klubben, forestill deg at du følger en buet linje som starter foran deg og går opp til skulderen. Knærne vil justere å følge bevegelse av armene dine.
7.
Flytt klubben ned igjen langs denne imaginære linjen for å slå ballen på høyre side. Fortsett bevegelsen til kroppen er vendt mot målet som du har truffet ballen.
8.
Juster bevegelser som passer deg hvis du er venstrehendt. Den venstrehendte swing er det samme som høyrehendte versjonen, reversert.

Tips og advarsler


 • Du kan gjøre bedre golf skudd hvis du fokuserer på svingen i stedet for på å treffe ballen. «Det kan være at den største årsaken til dårlig golfslag's er spillerens mentale bildet av clubhead slående ballen, sier forfatterne av" The Keys til Enkle Golf Swing: Herding Din Hit Impulse i Seven Enkelt leksjoner. "


 • relaterte artikler


  hvordan å designe keeper masker
  refleks buer versus bruning buer
  hvordan du installerer bar slutten Shifters
  golf cart reparasjon faq
  hvordan bruk av hybrid golf jern
  Hvordan lære et Parry i fekting
  sykling for vekttap
  fakta om saltvannsbassenger
  Slik calculte en golf handicap
  sykkelen passer problemer for hip