hvordan å bryte i hockey hansker

hvordan å bryte i hockey hansker

Dagens hockey hansker er mye lettere enn den gamle skinnhansker. Dette gjør dem mye lettere å bryte i. De fleste hockey hansker er laget av et pustende mesh materiale som dekker en tung, støtabsorberende skum på baksiden av hånden, og et semsket skinn eller palm.
Den tøffeste delen av bryte i et par nye hockey hansker gjør at du enkelt kan føle stikke i hendene, og har fleksibilitet til å flytte fingrene og danner et grep. Stiff hanskene kan hemme spillet på isen og forårsake problemer når du prøver å stikke håndtere.

Du trenger:
Skate ovnen
. Hockey stick.
Vann.


en.
Sett hansker på hendene og åpne og lukke nevene. Dette vil hjelpe deg å finne ut hvor mye hanskene må brytes i. Hvis de er enkle å flytte, trenger du ikke å bryte dem i så mye som om hanskene er svært stiv.
To.
Grip en hockey stokk mens iført hansker. Plasser en puck eller hockey ballen på bakken og hold håndtaket. Hvis det er lett å feste håndtaket med nye hansker, trenger du ikke å bryte hansker i lenger. Hvis de føler seg stiv, eller du kan ikke føle pinnen riktig, må du fortsette å bryte dem i.
tre.
Fyll en stor bolle eller en vask med kaldt vann. Bløtlegg håndflatene av hanskene i vann over natten, eller til helt mettet med vann.
Fire.
Fjern hanskene fra vannet og la dem tørke helt. Hanskene må ha god tid til å tørke helt før du spiller med dem for optimal mykhet.
Fem.
Stek hansker i en skate ovnen hvis de fortsatt er for stiv til å bruke. Hanskene trenger bare et par minutter i en skate ovn ved lavere temperatur for å varme opp semsket skinn og la den mykne.

Tips og advarsler


 • Plasser hansker i en badstue etter bløtlegging dem til å la dem tørke raskt. Den dype, gjennomtrengende varme vil også hjelpe myke opp semsket skinn.
 • Ikke bruk olje på hanskene. Olje er for tung for den semskede håndflatene av hansker og vil gjøre hanskene for tung å bruke for å spille.


 • relaterte artikler


  p.e.
  volleyball treffer teknikker
  hvordan planlegge en Jackson Hole ski ferie
  Historien om kvinners basketball
  Little League sikkerhetsregler
  tips om å spille på banen
  ultimate guide til pool vedlikehold
  hva er en blackout fotballkamp?
  hvordan å kaste effektivt
  aluminium flaggermus og skader