hvor å fastsette baseball baser

hvor å fastsette baseball baser

En forskrift størrelse baseball diamant er 90 fot på hver side, og baser sitte på hvert hjørne av diamant. Mens dimensjonene er enkle, kan det være vanskelig å plassere baser og grunnlinjene på et perfekt kvadrat. Med noen få hjelpere, litt matte og mye streng, men det er imidlertid ikke så vanskelig å legge ned baseball baser

Du trenger:. .
Wooden stakes
Klubbe eller hammer.
Målebånd.
Marker.
Minst 500 meter av hyssing eller hyssing.


en.
Bestem retningen av diamant din. Du ønsker ikke rører eller fielders stirret rett inn i solen, hvis du kan unngå det. Det beste alternativet er å justere diamant slik at en linje fra hjemmet plate til andre base og inn i sentrum feltet vil kjøre øst-sørøst.
To.
Bestem hvor du vil hjemme plate. Pund i en tre eierandel. Dette er hvor tuppen av hjemmet plate vil bli.
Tre.
Mål avstanden til andre base. Tie hyssing eller hyssing rundt bålet, og deretter kjørt ut om lag 150 meter av hyssing. Strekke hyssing mot stedet der du vil andre base å være. Trekk stramt, og markere 127 meter, 3 3 /8 inches. Dette punktet vil være et hjørne av andre base lengst hjemmefra plate-"punkt" av diamant, så å si. Pound en eierandel på dette punktet, og feste hyssing til det, dro stram.
Fire.
Finn første base. Tie lengder av hyssing til både hjemme plate og andre base staver, og merke av 90 fot på hver. Kjør hver bit av hyssing i retning av første base. Trekk stram og manøvrere dem slik at de 90-fots merker innfri. Dette punktet vil bli hjørnet på første base som peker i foul territorium-det første-base punktet i diamant. Pund i en eierandel på dette punktet, trekker begge linjene av hyssing stram og feste dem til innsatsen.
Fem.
Finn tredje base. Følg samme fremgangsmåte som i trinn 4 for den andre siden av diamanten.
6.
Mål alle sider av diamant. Hvert bør være 90 fot. Juster etter behov.
7.
Lay basene. På hvert hjørne, plasserer du bare base slik at to kantene er selv med hyssing. Home plate har en flat side og en spiss side. Plasser den slik at de to sidene av poenget er selv med hyssing, og den flate siden vender andre base.
8.
Finn pitching gummi. På linjen fra hjem til andre, måle ut 60 fot, 6 inches fra det punktet av hjemme plate. Det er her forsiden av pitching gummi vil gå. Legg gummi vinkelrett på linjen fra hjem til andre.
9.
Trekk ut innsatsen, rulle opp hyssing, og spille ball.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke har et målebånd lang nok for disse målingene-og hvem gjør det?-Bruk en vanlig målebånd og markør for å gjøre avstanden merking på hyssing.
 • Disse dimensjonene er for voksne og Babe Ruth League baseball diamanter. Her er målene for andre nivåer:
 • Little League:. 60 fot mellom baser, 84 fot, 10 1 /4 inches fra hjemmet til andre, 46 meter fra pitching gummi til plate
 • Pony League:. 75 fot mellom baser, 106 fot, 3 /4 inches fra hjemmet til andre; 54 fot fra gummi til plate


 • relaterte artikler


  Champions League historie
  hvordan å holde masken fra tåkete opp
  hvordan spille innendørsfotball: lære spillet, del 1
  ishockey utstyr for barn
  hvordan planlegge en fotball bankett
  hvordan du finner ut hvor langt du kan treffe en golfball
  hvordan du installerer en nike plus brikke til en asics løpesko
  hvordan du gjør golf 101
  hvordan man skal håndtere cheaters på tennisbanen
  define hørbar