hva er noen viktige grunnleggende regler i softball?

hva er noen viktige grunnleggende regler i softball?

Spillet av raske pitch softball er i utgangspunktet den samme som spillet som baseball. Forskjeller i spillet inkluderer størrelsen på ballen, pitching og feltstørrelsen, blant andre. Selv om det er variasjoner i hver softball liga og nivå, grunnleggende og viktige regler er de samme gjennom

Numbers

Det er seks outs per inning, tre outs per team. Avhengig av ligaen, er det enten sju eller ni omganger. Det er ni spillere på banen per team. Det er tre outfielders og seks infielders, inkludert pitcher og catcher.

Pitching og Pitch grev

Beholderen må kaste ballen i en hemmelig bevegelse. Hvis beholderen kaster tre streiker uten at batter treffer ballen i virkelig territorium, er det batter ut. Hvis beholderen kaster fire baller (av streiken sone), går det batter til første base på tur.

Batting

The batter må være i batter eske når en pitch blir kastet. Dersom batter treffer ballen, må hun droppe bat (ikke kast den) og kjøre til første base. Hvis beholderen treffer i røren med en pitch, er ballen anses som døde og batter går til første base.

Frispark Balls

Hvis en batter treffer en ball som ikke er innenfor banen, kalles det en foul ball, som er en streik. Imidlertid kan det batter treffer en uendelig mengde feil baller. Hvis en foul ball er spratt opp og en fielder fanger den, er røren ut.

Running

Hvis en fielder fanger ballen i luften, er det batter automatisk ut. Hvis ballen er truffet på bakken, går den batter til første base. En Fielder kan få en løper ut ved enten merking løperen eller, hvis det er en styrke ut, merking basen.

Felt Mål

Basene er 60 fot fra hverandre, heller enn 90 fot som i baseball . Beholderen er haugen er også nærmere batter enn i baseball. Avstanden fra pitcher's haugen hjem til plate er 46 fot.


relaterte artikler


hvordan du installerer en boksing tung bag
hvordan planlegge en fotball bankett
e-z-go golfbiler start problemer
hvordan senke golf score
mest overvurdert quarterback i NFL historien
dimensjoner av en forskrift ping-pong bord
hvordan måle en hånd for golf hansker
hvordan du bruker anti-slice golf tees
hvordan å sette på langrenn ski støvler
hvordan du kan lage din egen basketball net