hjemmelaget kløv

hjemmelaget kløv

Under mer bedagelig rideturer, med en pakke dyr å bære noen av forsyninger kan være tilrådelig. Noen mennesker velger å gjøre sine egne pack saler, fordi de kan være vanskelig å erverve og bør monteres på pakken dyret uansett. Det kan være verdt det å lage en gipsformen eller en papp mal i pakningen dyrets tilbake for å eksperimentere med strukturen i kløv

Målinger

Ta målinger av pakken dyrets bredde og lengde. Hold formen på dyret i tankene også. For eksempel vil et esel flat rygg krever at du utvide tilbake buen. I tillegg bør hver salen være utformet i henhold til de spesifikke målinger av pakken dyr som skal bære det.

Brace

Bruk en tapering pilk til laminat endene av de seks biter av kryssfiner som er 4 inches bred og 20 inches lang. Alternativt hakk grooves i hvert stykke og lim dem sammen med marine grade lim. Dette stykket passer på det høyeste punktet i pakningen dyrets kropp. Sand på kryssfiner for å gjøre det glatt og gjelder lakk.

Padding og Strapping

Fest ull lerret under veden som polstring. Du kan bruke stifter eller lim til å feste. Med breeching stropper, fikse kløv på plass. Et bryst stropp vil holde flokken sklir bakover. To stropper brukes rundt dyrets mage til å holde den i å gli sidelengs, og en annen stroppen er kjørt rundt bak også. Disse lette stropper vil hindre kløv fra å sette press på sensitive organer. Husk å holde breeching stroppene løs slik at den ikke kuttet sirkulasjon eller pusting.

Siste hånd

Legg en tykk pakke pute mellom salen og dyret til å beskytte dyr fra stammen eller skade. En pakking pad er vanligvis tykkere enn en riding pad. Fest lerretet saltasker. Gratulerer! Du har gjort ditt eget kløv.


relaterte artikler


en forklaring av golfkøller
hvordan unngå ankelen smerte når du kjører
mhsaa softball regler
ski øvelser
hva er en redningsvest?
basketball grunnleggende regler
hvordan du skal justere deg til målet og gjøre en god golf swing
hvordan å opprettholde en terrengsykkel sti
hest ben og hoven skader og sykdommer
kalorier brent i svømming kontra å kjøre