Slik streng en koreansk bue

Slik streng en koreansk bue

Bueskyting er en sport som praktiseres av hundrevis av nasjoner og kulturer over hele verden. Mens denne sporten er bred spredning og selv en del av OL, kan den faktiske buer som brukes fra nasjon til nasjon variere sterkt. Noe som virker enkelt, som stringing en bue, kan jobbe annerledes fra en type baug til en annen. Det er derfor det er et legitimt spørsmål å spørre hvordan å streng en koreansk bue

Du trenger:.
Koreanske baugen
. Bow string.


en.
Sett den øverste strengen løkken rundt Nock på øvre lem. Du må holde den på plass ved å skyve den mot brua puten.
To.
Face magen av baugen ut fra deg som du står, og sett baksiden av underekstremitet av buen over venstre kne, og høyre bein over toppen av buen. Hvis du har gjort dette riktig, så baksiden av høyre kne skal være mot magen av bue og foten din fungerer som en spenne eller stopp for nederst på baugen.
Tre.

Bli stående, og flex baugen, bøyes det nok slik at du kan henge opp den nedre Nock.
fire.
Plasser strengen på plass på den laveste Nock. Vri den strengen mot klokken flere ganger og plassere enden sløyfe på ryggen, slik at baugen strengen til Rett og sørge for at strengen er strukket spydighet rundt hver Nock av buen.
Fem.

Test strengen ved å tegne buen tilbake. Undersøk strengen looper og hvordan de "løft" av baugen mens du tegner et skudd. Hvis strengen vendinger i det hele tatt, så baugen strengen må vridd mer på den nedre lemmer for å jevn målet.

Tips og advarsler


 • Ikke mist motet hvis det tar deg flere forsøk på å lykkes spenne buen. Dette er en langt annen teknikk enn de fleste vestlige land bruker.
 • Pass baugen strengen ikke vri når du trekker tilbake. Målet er berørt hvis strengen ikke er riktig strammet.


 • relaterte artikler


  Callaway x fører mot TaylorMade R7
  coed softball regler
  hvordan du beregner baseball pitch speed
  hvordan å lære en vinnende strategi i tennis
  gass g. elektriske golfbiler
  hvordan å kaste en to-søm fastball
  hvordan lære å spille spillet golf
  hvordan du rengjør tilbehør til en .22 kaliber pistol
  hvordan å treffe rett, skarpe skudd chip
  cricket øvelser