elektriske fotball regler

elektriske fotball regler

Mens elektrisk fotball storhetstid var tilbake på 1960-tallet, er det en lomme av fans som fremdeles aktivt samles for å spille denne leken spill som involverer miniatyr spillerne på baser som beveger seg over et metall felt gjennom vibrasjoner skapt av et tilkoblet elektrisk motor. Mange spillere og ligaer ofte gjøre opp sin personlige regler, men det er noen spesielle regler for dette klassiske spillet

Lengde på Game

Spillet spilles i to 30-minutters halvdeler. Når spillet klokken begynner det ikke stopper, med unntak for hver trener tre tidsavbrudd.

Myntkast

Coin gangene er laget like før hver kamp. De tilreisende treneren kaller krone eller mynt og vinneren avgjør om å sparke eller motta ballen.

Kick-off

kick-off er kjørt i begynnelsen av hver halvdel, og etter en touchdown eller et felt mål er scoret.

Offensive Formasjoner

Offense spillere må settes i en bestemt rekkefølge. De omfatter interiør offensive linemen, det stramme slutter og mottakere, quarterbacken og kjører ryggen.

defensive formasjoner

Defensive spillere må også settes i en bestemt rekkefølge. Først kommer den defensive linemen, så linebackers og defensive backs.

Spille Prosedyrer

De angrep og forsvar satt sine spillere på samme tid. Når det angripende laget føler de er klare treneren må si "sett. " Etter at forsvaret ser lovbruddet endelige formasjon, er forsvaret lov til å foreta endelige justeringer og må også si "sett. " Styret er nå slått på og spillet begynner. Se link i Resources for mer detaljer om hvordan krenkelser samtaler i gang og forbi spiller, og hvordan forsvaret kan stoppe motstanderen.


relaterte artikler


sykkel builder’s verktøy
historie nfl uniformer
reglene i baseball spillet
enkle å lage hjortejakt persienner
hvor å endre et batteri i en vanntett ur
raskt bowling teknikk i cricket
om sykkel lys
dykking nakkeskader
idrett i den spanske kulturen
regler av ti pin bowling