aluminium bat fakta

aluminium bat fakta

Siden 1970-tallet, har aluminium flaggermus hatt økende popularitet. Selv ikke lovlig i Major League baseball, videregående skoler, høyskoler og andre baseball lag dem bruker

Historie

I 1924, arkivert William Shroyer US patent # 1,499,128 for en all-metal bat, men aluminium flaggermus ble ikke brukt før Worth introduserte den første en i 1970. Ifølge Finansiering Universe, var Easton versjon sterkere og gjorde dem levedyktige.

Egenskaper

Aluminum flaggermus er lettere, bedre kontroll, hastighet og avstand. De er også sterkere og ikke sprekker så lett som tre flaggermus.

Alloys

Aluminum flaggermus er laget med legeringer med varierende kombinasjoner av aluminium, kobber, sink og magnesium. Noen flaggermus er cryogenically behandlet for holdbarhet.

Den nøyaktige makeup av hver enkelt legering er en nøye bevoktet hemmelighet i industrien verden.

Anlegg

Aluminum flaggermus er bygget i ett lag eller to-lags versjoner. Deres håndtakene er vanligvis dekket i en metall eller klut grep.

Regler

Major League Baseball tillater ikke aluminium flaggermus. På high school baseball, kan aluminium bat ikke har en ball exit fart ratio (BESR) på mer enn 0. 728.

Potensielle

komposittmaterialer er under utvikling. Deres slitesterk og mektig natur kan til slutt mener de erstatter aluminium flaggermus.


relaterte artikler


kalorier brent i svømming kontra å kjøre
hvordan du styrer din del i golf
enkle å lage hjortejakt persienner
boksetrening teknikker
hvordan du gjør golf 101
Slik grep tape en hockey stick
den beste ski beskyttelsesbriller for flatt lys
typer bowlers i cricket
golf kiler forklart
historien om adidas