Callaway ft 3 mot 5 m

Callaway ft 3 mot 5 m

The Callaway FT-5 driveren er et eksempel på et selskap med et godt produkt å fortsette å jobbe med det å finne små måter å skape et enda bedre produkt. Den gode produkt er FT-3, som var en av de beste golfklubbene i sin tid, og FT-5 tar teknologien i FT-3 og foredler den inn i en stadig bedre sjåfør. Callaway har nå lansert sin nyeste driveren, FT-9, som tar utviklingen ytterligere

Du trenger:. .
4 lær
To sidevegger.
4 nylon strenger.
4 skyting strenger.

funksjoner

Den viktigste forskjellen mellom de FT-3 og FT-5 kommer i anvendelsen av "fusion"-teknologi som brukes i etableringen av begge klubber. Fusion-teknologien blir en karbon kompositt med titan for å skape en enda kraftigere og mer tilgivende golf club. Det titan ansiktet kan også gi større skutt lengde, og kanskje den mest merkbare forskjellen kommer i måten klubben ser ut og lyden det gjør på kontakt. En av de største klager fra brukere av FT-3 var en nesten plast lyd, og som var festet til en viss grad med den nyere FT-5, som har en skarpere, endres mer metallisk lyd som Callaway make-up av det sammensatte og formen på klubbens hodet.

Fordeler

Den lettere vekt materialer kombinert med en større klubb hode og sweet spot tillate golfere som er mindre dyktige til å lide mindre av en dårlig sving. Sjåføren leverer også en dypere krok, tegne eller fade for en golfspiller som skaper den slags handling med naturlige skutt. FT-5 har et bredere, mer symmetrisk ansikt området og er mer strømlinjeformet i utseende sitt og føle enn den FT-5

Tilgjengelighet

Med mer oppdatert oppgraderinger til denne linjen med golfkøller fra Callaway, både FT-3 og FT-5 er lettere tilgjengelig gjennom Callaway sine tidligere eide butikken. Det gjør tilpasning, en av de fine funksjoner av både FT-3 og FT-5, en vanskelig sak. Utfordringen i å finne en klubb som er tilpasset spillet til brukeren er noe mindre vanskelig med nyere FT-5 linje enn med FT-3.

Bekymringer

De føler i klubben, på grunn av kompositt design, kan være annerledes enn en vanlig sjåfør og lyden er ikke så ren. Lanseringen vinkelen er brattere og for noen golfere som kan være et problem. Uten tilpasning av klubben, kan det føre til redusert avstand på noen skudd, men det er overvinnes gjennom å arbeide med en profesjonell for å tilpasse klubben til brukeren.

Kostnader

The Callaway FT-5 var en dyr sjåfør da den ble innført i 2007, men som med alle teknologiske utviklingen, har nyere oppgraderinger som FT-i og FT-9 gjorde det mer i tråd med FT-3 i form av pris. Callaway sender deg til deres pre-eide eller uttak butikk for å kjøpe begge disse klubbene, der FT-3 kan kjøpes for priser som starter på $ 85 og FT-5 kan kjøpes for så lite som $ 100. Den oppgraderte FT-9 er nå tilgjengelig fra Callaway begynner på $ 400.


relaterte artikler


coed softball regler
hvordan bruke transpondere
fotball coaching verktøy
hvordan senke golf score mens "snakker" et bra spill
tennisutstyr guide
den beste ski beskyttelsesbriller for flatt lys
hvilken hånd skal du bære golf hansken på?
første college basketball laget til å spille i 2008 utstillingen spill
hvordan å starte en racing bedrift
hockey bukser vs girdle