hvordan du justerer Promax sykkelen bremser

hvordan du justerer Promax sykkelen bremser

Bremsene på sykkelen din kan du komme til en stopp uten å vente på friksjon å senke tempoet, eller å sette føttene på bakken. Dessverre denne tilsynelatende enkle oppgaven er tatt av en kombinasjon av ulike deler av sykkel som, over tid, vil gå ut av justering, krever arbeid som må gjøres for å få dem tilbake i orden. Hvis Pro-Max bremser er ute av justering, eller på annen måte ikke stoppe deg så godt som de skal, ta seg tid til å re-justere dem hjemme, for å gjøre turen så stress-fri og sikker som mulig.

Du trenger:
Basic skiftenøkkel sett
. Needle-nese tang.
Sekskantnøkkel sett.


en.
Sett ned støtten på sykkelen din. Hvis du har en, vil en utpekt workstand foreta brems justering en raskere og enklere prosess.
To.
Løsne kabelen stopp av frambremsen med en 4 millimeter sekskantnøkkel. Slå fat adjuster på siden av den venstre bremsehendelen klokken til det stopper mot bremsehendelen boliger.
Tre.
Bruk et par av nål-nese tang eller lignende til å trekke bremsen kabelen undervist i frambremsen kabelen stopp. Bremsen bør nærme bare litt, men ikke helt mot felgen. Stram kabelen slutter å bruke en 4 millimeter umbrakonøkkel og teste bremsehendelen for en fin og stiv, raskt betjent brems. Hvis bremsen er for løs, slå fat adjuster mot klokken for å stramme kabelen trinn om gangen.
Fire.
Løsne kabelen stopp på bakbremsen med en 4 millimeter hex skiftenøkkel. Slå fat adjuster på bakbremsen spaken med klokken til den stopper mot bremsehendelen boliger.
fem.
Trekk bremsekabelen undervist i bakbremsen kabelen slutte med p-nese tang. Bremsen bør lukke litt. Stram kabelen slutter å bruke en 4 millimeter umbrakonøkkel og teste bremsehendelen for stivhet og aktivering. Hvis bremsen er for løs, slå fat adjuster mot klokken for å stramme kabelen i små trinn.
6.
Ta sykkelen ut på en prøvetur. Når du sykler, teste hver brems individuelt og foreta justeringer i fat justerbar om nødvendig.


relaterte artikler


hvordan å utføre en hit og kjøre spille baseball
hjemmelaget baugen slynge
hvordan du legger pop til balltre
om volleyball øvelser
golf skoler i nordvest
hvordan du leie ut din hjem for herrer uke
hvordan du tilpasser lacrosse hoder
hvordan å styrke og strekke skuldrene og rotatorcuffen
hvor å fjerne en Shimano krank
Slik restring en baseball mitt