hvordan du installerer bar-con Shifters

hvordan du installerer bar-con Shifters

Riding tid rettssaker eller lange, raske ritt på road sykkelen er mye mer komfortabel med et sett av aero-barer, noe som gir en mer strukket ut, aerodynamiske holdning på sykkelen enn standard drop barer. I mange tilfeller er det imidlertid aerobars gir ingen måte for rytteren å skifte gir uten å nå til drop bar eller ned-tube Shifters. Installer bar-con Shifters på aerobar oppsett å gjøre for en enklere, mer strømlinjeformet ri

Du trenger:. .
Bar-con Shifters
Sekskantnøkkel sett.
Kabelen bolig.
Shifter kabler.
Needle-nese tang.


en.
Sett sykkelen opp i et arbeid stå eller på kickstand sikkert slik at den ikke vil falle ned mens du arbeider. Klipp to stykker av shifter kabel bolig-en som vil komme bakfra derailer til forsiden av høyre aerobar gjennom sine boliger åpningen, og en som vil komme fra forsiden derailer til forsiden av venstre aerobar gjennom sine boliger åpningen.
to.
tråden en kabel gjennom kabel-stop på hver av de bar-con Shifters. Tre kabelen fra baksiden shifter gjennom huset i høyre aerobar. Skyv shifter inn i enden av aerobar og stram klemmen bolten med en umbrakonøkkel.
Tre.
Tråden kabelen fra venstre shifter gjennom huset i venstre aerobar. Skyv shifter inn i enden av aerobar og stram klemmen bolten med en umbrakonøkkel.
Fire.
Trekk kabelen nær bakre derailer gjennom derailer er kabelen stoppe før det er stramt, trekk til bakre derailer kabelen stoppe med en sekskantnøkkel. Stram fronten derailer kabelen på samme måte.
fem.
Tie ned noen løsdriftsfjøs med zip bånd om nødvendig. Ta sykkelen ut for en prøvetur og sjekk nøyaktigheten av Shifters. Hvis enten shifter er for løs, eller skift sent eller ikke i det hele tatt, kan det trekkes på derailure kabelen stopp. Tilsvarende vil en shifter er for stram, eller skift flere tannhjul gangen, kan det være løsnet på derailer stopp.


relaterte artikler


hvordan spille golf i kaldt vær
hvordan vi kan forbedre tennis tjene
om handel baseball pins
hva hever pH i bassengvannet
diy sykkelen bremseklosser
NCAA basketball overtid regler
bruk av vann i skjul garving
hvordan man skal forstå hybrid racket strenger
hvordan du kan designe dine egne Nike fotball skjorter
hvordan å kjøpe brukt rase bildeler