hvor å konvertere en sykkel til dalbane bremser

hvor å konvertere en sykkel til dalbane bremser

Pedal bremser, også kjent som "dalbane bremser," er bremser som aktiveres av en bakover rotasjon av sykkelens pedalene. Bortsett fra å være et meget effektivt middel for å stoppe en sykkel, er coaster bremser godt egnet for barn og nye ryttere for sin intuitive frem-to-go, bakover-til-stop naturen. Konvertering en sykkel for å bruke dalbane bremser må byttes ut bakhjulet helt, en prosedyre som kan gjøres selv hjemme, uten å måtte og vente-tid på å ta sykkelen til butikken.

Du trenger:
Basic skiftenøkkel sett
. Dalbane brems hjul og maskinvare.
Skrutrekker.
Bike pumpe.


en.
Sett sykkelen i et arbeid stativ eller opp-ned på styret og setet, slik at bakhjulet er hevet opp fra bakken.

to.
Bruk en kombinasjon skiftenøkkel, vanligvis 15 mm i størrelse, for å løsne akselen nøtter som bakhjulet og ta den ut av rammen. La luften ut av dekket og fjerne dekk, rør og rim stripe fra hjulet.
Tre.
Sett felgen stripen på plass på den nye felgen, stille opp felgen stripen hullet med felgen er ventil hullet. Sett ett dekk perle på felgen og skyv røret på innsiden. Skyv den andre perlen av dekket opp på kanten og luft opp røret til trykklasse trykket på dekkets sidevegg.
Fire.
Skyv den nye dalbane bremsen hjulet inn i sporene av rammen. Sett kjedet rundt dalbane hjulet drivhjul og dra hjulet bakover i drop-outs å legge spenning til kjeden. Trekk akselen nøtter som hjulet med en kombinasjon fastnøkkel til å sette hjulet på plass. Det kan være nyttig å ha en venn å holde hjulet mens du strammer.
fem.
Roter dalbanen arm (på venstre side av hjulet hub), før det sitter like under venstre kjede-opphold sykkelrammen. Bruk kjede-oppholdet brakett og skru å feste armen til kjeden-oppholdet på rammen. Denne armen er egentlig det som gjør dalbane brems arbeidet, så vær sikker på at dette braketten er stram og sikker.
6.
Ta sykkelen ut på en prøvetur. For å stoppe, trykk bakover på pedalene og bak hjulet stopper å spinne.

Tips og advarsler


 • Hånden bremser kan bli fjernet i løpet av denne prosessen (med bare en 4 mm umbrakonøkkel), men dette er ikke helt nødvendig. Det kan være lettere for et barn eller ny rytter til å lære å bruke hånd-bremser, mens de har "sikkerhetsnett" av dalbane brems.


 • relaterte artikler


  hvordan å henge en sykkel på en bil carrier
  hvordan du installerer salomon skibindinger
  hvor å endre fra fjell til glatte sykkeldekk
  power skøyter teknikker
  hvordan å male basketballbaner
  hvordan å male bmx felger
  aluminium bat vs kompositt balltre
  h-back fotball posisjon beskrivelse
  hvordan spille golf på en våt golfbane
  hvordan å undervise softball pitching