hvor å konvertere en mt sykkel til vei bremser

hvor å konvertere en mt sykkel til vei bremser

Road stil bremser ble brukt på de første terrengsykler fordi det ikke var noen terrengsykkel spesifikke valg tilgjengelig. Flat barer og fjell-stil flat bremsespakene ennå ikke hadde blitt produsert. Noen terrengsykkel puristene fortsatt favør denne old-school oppsett, og føler at veien-stil drop barer og bremsehendler sørge for større kontroll og bremsekraft i grusen. Kom tilbake til terrengsykling røtter ved å installere road sykkel-stil bremser på terrengsykkel

trenger Du:
Road bremsespakene.
Drop barer.
Bar tape.
Needle-nese tang.
Sekskantnøkkel sett.
Road brems kabler.
Road shifter kabler.


en.
Sett sykkelen i et eget arbeid stå på støtten sin så den ikke faller over mens du arbeider.

2.
Bruk en umbrakonøkkel til å løsne kabelen stopper på både foran og bak derailures og foran og bak bremser, samt styret klammerskruene. Trekk gamle styret ut av sykkelen og la eventuelle kabler å gå av med dem (men la huset) som de ikke kan brukes med road sykkel brems /Shifters.
tre.
Bruk hex nøkkel til å feste slippe styret til sykkelen sin stammen. Sett barer i en behagelig vinkel og stram dem så de ikke vri i stammen klemmen.
Fire.
Skyv høyre og venstre vei brems /Shifters på drop barer på riktig sider. Ved hjelp av en umbrakonøkkel, stram brems bolt funnet under gummihette på hver brems /shifter.
Fem.
Sett inn en vei bremsekabelen inn bremsen kabelen åpningen av hver av bremsen /Shifters. Sett inn en vei shifter kabelen i shifter kabelen åpningen av hver av brems /Shifters. Skyv hvert kabelen gjennom den tilsvarende kabel boliger. For referanse, går rett shifter kabelen bak derailure, går rett bremsen kabelen til bakbremsen, går til venstre shifter kabelen til fronten derailure, og den venstre brems kabelen går til frambremsen.
6.
En om gangen, trekk hver kabel stramt i derailure eller bremsewiren stopp og trekk kabelen slutte å bruke en sekskantnøkkel. Når alle fire kabler er stramt, tape bremsen bolig fra hver bremsehendelen på innsiden kurven av styret ved hjelp av elektriske eller teip.
7.
Test på sykkelen, sjekker for korrekt aktivering av bremsene og Shifters. Hvis noen må strammes (skift sakte eller ikke i det hele tatt /bremser manglende bremsekraft) eller løsnet (skift flere tannhjul i en tid /bremser dra) gjøre disse justeringene, og prøvetur på sykkelen igjen til du er fornøyd med ytelsen. Husk at en sykkel alltid handle annerledes i en stand enn det vil under vekten av en rytter.
8.
Tape styret med nye bar tape ved å pakke tapen fra undersiden av dråpene til stammen mot klokken. Fullfør baren tape av med litt elektrisk tape og gå for en fin lang tur på den nye veien brems oppsett.


relaterte artikler


hvordan å spille ditt beste golf
hvordan du installerer en kablet sykkel datamaskin
hvordan bli kvitt pisken i mine hardt mesh lacrosse hodet
hvordan å montere en basketball polet
golfklubber i Chicago sør forstedene
hvordan du finner modellen av en e-z-go golf cart
hvordan du feilsøker en sykkel hjul som ikke slår
spesialiserte sykkelcomputer instruksjoner
racing dekk feilsøking
hvordan du velger en trygg idrett hjelm