anvendt stafett spill i svømming

anvendt stafett spill i svømming

I alle sport, relé spill er en utmerket måte å bygge timing, teamarbeid og fokus. Den tradisjonelle svømme stafett hvor man svømmer svømmer en avstand for å bli erstattet av den neste svømmer er bare begynnelsen. Enten du trener et lag eller ledende noen rekreasjon, prøve noen forskjellige releer for å forandre ting rundt.

Siamese Twins

Pair svømmere opp i team på to. La dem stå side om side og binde innsiden anklene og håndleddene sammen. Svømmere må svømme en distanse med bare utsiden lemmer til å bevege seg fremover. Individuelle parene kan være sin egen team, eller konkurrere med større lag i en tradisjonell stafett struktur. Dette spillet er best spilles på grunt vann i tilfelle noen deltakere har problemer med å holde seg flytende.

Ball Carry

Hvert lag mellomrom ut langs en lengde på vann. Den første svømmer svømmer bære en tung ball i én eller begge hender. Ballen er ikke tillatt å flyte på vannet. Når ballen-bærer svømmeren når hans neste lagkamerat, må de sende ballen uten at den berører vannet. En variant av denne stafetten spilles med baller som er lettere enn vann og må holdes under overflaten.

Undertow

Team line opp ved kanten av vannet. Den første svømmer dykk under overflaten og svømmer under vann til hun har til overflaten, og da hun slutter. Den neste svømmer svømmer normalt ut til det punktet, så svømmer under overflaten så langt han kan før overflaten. Det laget som dekker den lengste kombinerte avstand vinner.

Different Strokes

Struktur dette spillet som en vanlig stafett. Imidlertid må hvert team medlem bade henne lengden ved hjelp av en svømmende hjerneslag ingen andre teammedlem har brukt. Gruppemedlemmer kan velge sine slag på forhånd, eller du kan kreve improvisasjon.


relaterte artikler


hvordan å sammenligne golf gps-systemer
baseball team building øvelser
hvordan å øke golf swing hastighet - raskt og enkelt tips for å massivt øke din golf swing hastighet
hvordan du velger riktig størrelse baugen
Slik kjører du en raskere maraton
Slik leser du modellnummeret på en yamaha golf cart
hvordan bygge utendørs softball pitching haugen
hvordan du velger en atletisk supporter
hvordan du installerer en hagle perle syn
hvordan merket en volleyball nett