miami volleyball klubber

miami volleyball klubber

Forbedre eksisterende kompetanse volleyballspillere i gymsalen eller på den varme, solfylte strendene i Miami, Florida er noen av de spesielle funksjonene i Miami's volleyball klubber. Fokusere på å tilby et utfordrende miljø og sterke konkurransedyktige spille, gi Miami er volleyball klubber dedikerte spillere med en stikkontakt for å praktisere sporten når skolen lag er ute av sesongen.

Miami Elite Volleyball Club

Etablert i 2005, Miami Elite Volleyball Club tilbyr jenter 18 og under en mulighet til å nøye trene og konkurrere mot noen av de beste lagene i landet. Klubben gir utøvere med opplæringsmuligheter som forbedrer forskjellige aspekter av spillet sitt, alt fra det grunnleggende som passerer, blokkering, servering og angripe til mer avanserte ferdigheter, inkludert offensive og defensive strategier. Den erfarne trenerteamet, med mange års leking og coaching erfaring, er Gold Medal Squared Certified.

Miami Elite Volleyball Club
Westminster Christian School Gym
6855 SW 52 St.
Miami, FL 33157
miamielite. net
E-post: miamielite @ aol. com

Club Beach Dig

Club Beach Dig, en sanksjonert USA Volleyball programmet tilbyr junior gutter og jenter en mulighet til å trene med topp beach volleyball spillere og trenere. Club Beach Dig er unik fordi den gir opplæring i grunnleggende av beach volleyball som passerer, servering, forsvar, strategi, condition og posisjonering i tillegg til mer intens trening som henvender til avanserte spillere. Club Beach Dig tilbyr et alternativ til innendørs klubben spille som det planlegges i sesongen under de første månedene av sommeren for å ikke forstyrre innendørs sesongen. Utøvere på alle nivåer er velkommen i denne klubben som deres talent er vurdert før plassere individer i grupper.

Club Beach Dig
Coral Reef Park
7985 SW ett hundre og femtiandre St
Palmetto Bay, FL

Brian Picollo Park
9501 Sheriden St.
Cooper City, FL
beachdig. com /klubb /miami
E-post: Cindy @ beachdig. com

Ocean B Volleyball Klubber

The Ocean Bay Volleyball Club, åpen for gutter, er en av de mest suksessrike klubbene, med lag plassering i topp fem i USA Volleyball Boys National Tournament og tredje i den AAU National Tournament. Ocean Bay's erfarne trenere hold praksis som fokuserer på å styrke volleyball evner, økt team-building ferdigheter og forbedre enkeltvis og samlet aktør ytelse gjennom øvelser, scrimmages og turneringsspill. Ocean B Volleyball klubber, som vert praksis ved Florida Christian School i Miami, har også jentelag, Ocean Breeze, som er like vellykket, og dyktige som guttene squads. Jentene tok første plassen i Beach Dig Holiday Tournament.

Ocean B Volleyball Klubber
Central Kontorer
546 SE tjueåttende Ave.
Boynton Beach, 33435 FL
oceanb. vballsystems. com/page/show/55411-obv-ocean-breeze-and-ocean-bay-volleyball-club
E-post: oceanbvolleyball @ yahoo. com

South Florida Volleyball Club

South Florida Volleyball Club, som ble etablert for mer enn 20 år siden, er stolt av kvaliteten og kaliber av spill fra regionale og nasjonale lag. De tropper, som er åpne for jenter 18 og under, er utviklet for å forbedre individuelle spillere ytelse og total team flyt. De regionale lagene konsentrere seg om å forbedre ferdigheter slik at en spiller kan bruke denne kunnskapen til å forbedre henne spille i skolens-lagkonkurransen. Den landslag gir et mer intenst program for spillere som er seriøse om volleyball og heve sin status på videregående nivå slik at de kan forfølge et kollegialt karriere i volleyball. South Florida Volleyball Club trenere er godt trente og erfarne i både å spille og coaching volleyball.

South Florida Volleyball Club
PO Box 531035
Miami, FL 33153
(786) 280-4344
sfvc. net/page/show/67462-about-south-florida-volleyball-club
E-post: sfvball @ yahoo. com


relaterte artikler


ungdom fotball gaver
hvor å endre en setepinnen for en vei sykkel
hvor å satse lykkes på fotball
hvilken størrelse filter trenger jeg for en pool?
hvordan å kaste en turbo mini spyd
fotballkamp aktiviteter
hvordan å vaske golf hatter
hvordan man skal forstå golf handicap score
Slik trener baseball øvelser
Glock extractor fjerning