hvordan man kan kjøpe sykkel tilbehør og utstyr

hvordan man kan kjøpe sykkel tilbehør og utstyr

Enten du sykle til trening eller er en Triathlete, du kommer til å trenge ytterligere sykling gear på toppen for bare å ha en sykkel. Følgende er en liste med forslag til hvordan man kan kjøpe sykkel tilbehør og sykkel gear:
en.
Den viktigste delen av utstyret som hver sykkel rytter skal ha er en hjelm. En sykkel hjelm blir skikkelig beskytte hodet og hjelpe deg å holde trygg mens sykling.
To.
Få noen klær spesielt designet for sykling. Sykling klær, for eksempel sykkel shorts, har polstring for å beskytte fra salen sår og gnaging. Sykling jerseys er lette og vil holde deg kul som de veken svetten vekk fra kroppen.
Tre.
Få et verktøy kit. Du må være forberedt på nødreparasjoner på siden av veien. Tenk å få en bærbar sykkelpumpe, allen og snakket skiftenøkler, en kjede verktøy, og en sykkel lappesaker.
Fire.
Husk å montere en vann flaske bur. Dens viktig å holde seg hydrert mens sykling.
fem.
Få en saddlebag. Dette er et lite, tettsittende pose festet til sykkelen. Du kan ta med deg sykkelen verktøy og andre småting her.
6.
Consdier få sykling hansker og sko. Hvis du er en mer seriøs syklist eller Triathlete, vil du ønsker å få sykkel sko. Sykling hansker vil beskytte hendene på lange turer.
7.
Foreta eventuelle nødvendige reparasjoner eller oppgraderinger til sykkelen din inkludert å få nye pedaler, håndtak håndtak, eller salen.

8.
Få en sykkel lås. Ingen mening i å få alt dette sykling gir hvis du ikke har en sykkel for å ri.


relaterte artikler


hvordan å perfeksjonere det perfekte golf putt
hvordan å passe for dykkerutstyr
hvordan å ta fra hverandre en hagle
hvordan å skifte en hollowtech sveiv
måter å skaffe penger til high school golf
hvordan du justerer sykkelen eiker
hvordan å kaste et perfekt knockout punch
gaver for en hockey coach
hvordan gjøre en atletisk rekruttering brosjyre
lacrosse utstyr for barn