hvordan du justerer bremse sko

hvordan du justerer bremse sko

Bremseskoene på sykkelen er den delen av brems som holder bremsekloss. Bremseklossene gjelder friksjon på felgen når du ønsker å stoppe, og uten dem, ville du bare fortsette å rulle og rulle. Hvis bremseskoene ikke er justert riktig derimot, er deres bremsekraft sterkt redusert, fører til en sykkel som er utrygt og stressende å ri. For å holde sykkelen stoppe raskt og effektivt, justere bremseskoene til felgene hjemme

trenger Du:
Sekskantnøkkel satt
. Grunnleggende skiftenøkkel sett.


en.
Sett sykkelen på stativ og på et arbeid stå så det vil ikke velte eller falle ned mens du arbeider. Hvis ingen av disse er tilgjengelige for deg, snu sykkelen opp ned slik at den vil hvile på sine styret og sete med hjulene vendt opp.
To.
Bruk en hex eller kombinasjon fastnøkkel (avhengig av din bestemte brems modell) for å løsne en brems skoen slik at den beveger seg fritt i bremsen skoen sporet av bremsen.
tre.
Flytt bremsen skoen i riktig posisjon. Vær sikker på at bremsekloss bare kontakter kanten av hjulet, ikke dekket, og at det sitter i flukt med felgen, ikke vinklet eller utenfor sentrum. Trekk bremsespaken tett.
Fire.
Hold bremsehendelen lukket for å holde bremsen skoen på plass mot felgen. Mens du holder bremsen, skru bremsen skoen bolt med den andre hånden til den ikke beveger seg i bremsen skoen sporet.
Fem.
Gjenta løsne-sentrum-presse-stramme prosedyre for hver av bremseskoene på sykkelen. Når alle bremseskoene har blitt justert, ta med sykkelen for en prøvetur å føle for noen økning i bremsekraft og glatthet.

Tips og advarsler


 • Hvis du sykler ofte i dårlig om off-road, tilt bremseklossene litt innover i fronten å maksimere bremsekraft i våt og skitten vilkår.


 • relaterte artikler


  sykkelen hub kassetten lageret fjerning
  hvordan planlegge en leksjon for tennis
  hvordan du kan bygge din egen skøytebane
  junior golf akademier med ombordstigning og utdanning i usa
  hvordan merket en volleyball nett
  hvordan å treffe en golfball med en sterk golf grep
  hvordan å lage en nerf pistol skyter lenger
  hvor å fjerne en triathlon våtdrakt
  hvor å endre en sykkel hjul lageret
  golfbaner i Hocking åser, Ohio