hvordan å spille ditt beste golf

hvordan å spille ditt beste golf

Vil du spille din beste golf? Etter min CoachJoeGolf guide-linjer vil få deg på rett vei til din beste golf spillet mye raskere enn du trodde

Du trenger:.
Internett-tilgang og seriøst ønske om å bli komme en bedre golfspiller
. .


en.
Finn ut om lokale instruktører. Start med å spørre dine venner /andre golfere om deres golf instruktører. Hver golf instruktør har sin egen undervisning filosofier og konkrete metoder for undervisning. Det grunnleggende i golf swing kan forbli den samme for de fleste instruktører, men metoden for levering og områdene fokus vil variere blant instruktører. For å oppnå best mulig resultat for din golf spillet, må du finne den beste instruktøren /golf coach FOR DEG.
To.
Forskning golfinstruktører i ditt område ved å besøke deres nettsider å samle informasjon om deres undervisning filosofier /metoder, leksjon alternativer (private /gruppeundervisning, klinikker, leire) og avgiftene de tar betalt.
** Gruppe golf klasser er en flott måte å komme i gang. Kostnaden for undervisning er mindre og det er mye mindre stress på den enkelte student (deg) i en klasse miljø, og du kan finne noen nye venner for å spille golf med. Du kan også lære mye om instruktøren. Husk, er målet ditt å finne de beste golf instruktør /golf coach for spillet ditt.
Tre.
Ikke la deg lure av titler. Det er mange gode golf instruktører i ditt område. Fancy titler ikke nødvendigvis gjør dem gode lærere. Hver golf profesjonelle i Professional Golfers Association (PGA) og United States Golf Teachers Federation (USGTF) har en god forståelse av golf swing, men det betyr ikke automatisk gjøre dem gode lærere. Hvis du vil spille din beste golf må du forske på hvert instruktør i ditt område for å finne den som er best egnet til golf dine behov.
Fire.
Be om et intervju med hver instruktør som du er interessert i (hvis de ikke tilbyr dette, så vil du kanskje å gå videre til en annen instruktør). Diskuter dine golf mål. Spør instruktøren konkrete spørsmål om deres undervisning filosofier og hva de forventer av sine studenter. Under dette intervjuet er det viktig at du vurderer ditt første inntrykk av instruktøren. Hvis du er i tvil eller spørsmål, eller hadde vanskeligheter med å forstå informasjon gitt til deg, dette er god indikator på at du bør søke en annen instruktør.
Hvis du var komfortabel med intervjuet, og svarene dere har fått, bør du spørre instruktøren om de tilbyr en spesialpris for en nybegynner eller ny student innledende leksjon. Det viktigste aspektet ved vellykkede instruksjon programmet er student /lærer forhold. A 1 /2 time nybegynner eller ny student innledende leksjon er en svært kostnadseffektiv måte å finne ut om du og instruktøren virkelig kontakt. Hvis du føler selv eksternt ubehag eller er i tvil etter dette innledende leksjonen, bør du se etter en annen instruktør.
Fem.
Velg instruktør som føltes best for deg.
Dette er det viktigste aspektet ved ethvert golf forbedringsprogrammet. Din golf spillet vil ikke ha noen sjanse til å lykkes hvis du ikke er helt komfortabel med og absolutt tillit og forstå instruktøren du har valgt. Du kan ta lærdom fra de mest berømte instruktør i verden og ender opp med å spille den verste golf av livet hvis du ikke har en god student /lærer forhold.
6.
Sørg for at golf instruktør har en plan for golf forbedring program som inkluderer en profesjonell klubb montering av en høyt kvalifisert Master Club Fitter. Du kan oppnå dine beste swing og likevel spille dårlig hvis klubbene ikke samsvarer med swing profilen.
7.
Det siste trinnet for din suksess er . . .
ha en golf instruktør som også er din golf coach. Golf er mer enn golf swing. Som nevnt tidligere, PGA og USGTF titler alene ikke gjør god golf instruktører eller trenere. Du bør være på utkikk etter en golf instruktør som også er en god golf coach for ditt golfspill. Etter alle timene er ferdig, må du vite hvordan du spiller spillet. De beste instruktører er også de beste trenerne. PGA Tour proffene har swing instruktører, sports psykologer, kostholdseksperter, fitness eksperter og mer. En god golf instruktør /trener skal kunne hjelpe deg i de samme områdene.
8.
For mer informasjon om å oppnå din beste golf, kan du kontakte oss på
coachjoegolf @ yahoo. com. Vårt mål er å gi golfere (online eller på campus) med omfattende golf forbedring programmer som tar for seg alle aspekter av deres golfspill. Vi håper å gi deg flere instruksjoner om swing forbedring, viltpleie, mentale spillet strategier, golf personlighet /spiller /læring vurderingene og verdifull informasjon om golfutstyr og klubben passer som vil hjelpe deg å spille din beste golf.

Vennligst gi oss en god rating på denne web syn, slik at vi kan fortsette å legge ut mer infoi fremtiden som er enkelt å finne og verdifulle til å hjelpe deg spille din beste golf


relaterte artikler


hvordan du installerer et bryst krage
hvordan å feste en sykkel hjul
hva gjør slitasje fotballdommere rundt håndleddene?
høgskoler med fotball lag i colorado
triathlon svømme trening
å fiske for Chinook laks
hvordan du velger et surfebrett
hvordan å lage en billig mål holder
hvordan å øke antall røde blodlegemer naturlig for utholdenhetsidretter
deler av en fotball uniform