hvordan å redusere dekk bredder på hybrid sykkel hjul

hvordan å redusere dekk bredder på hybrid sykkel hjul

Her er en liten hemmelighet om hybrid sykler. Noen av dem kan være treg. En hybrid er rett og slett en krysning mellom en drop-styret stil road sykkel og en terrengsykkel. Din hybrid terrengsykkel egenskaper-spesielt relativt brede dekk-kan være en av grunnene til at du fortsetter å få bestått på sykkel banen. Redusere bredden på dekk på en hybrid er en vanlig løsning. Det vil ikke gjøre deg til Lance Armstrong, men du vil til slutt være i stand til å slå ungen på trehjulsykkelen igjen
en.
Bestem hvor mye du vil redusere dekkbredde på hybrid sykkel. Et smalere dekk ruller generelt raskere enn en bredere dekk, men er mindre tilgivende på humper og andre ulendt terreng. Stamaksjer dekk størrelser på hybrider er 700-av-28 (700 mm i diameter, 28mm i bredden), 700-by-32 og 26-by-1. 5 (26 inches, 1,5 inches).
To.
Vi snakker den typen slitebanen du ønsker på din nye sett med dekk. Hvis slippe ned til vanlige løp sykkel størrelser-700-by-23 eller 700-by-25-vil du ikke ha et bredt utvalg. De fleste alternativene vil være glatt eller ha minimal prestasjonsorienterte slitebanen. Hvis du går med en 26-by-1. 25 dekk, vil du kunne velge fra en glatt overflate og trå design som er litt mer omfattende, men neppe "Nobby" som terrengsykkel dekk.
Tre.
Fjern gamle dekkene og installere de nye dekkene på hybrid sykkel. Det er viktig å innse at mens de fleste felger vil akseptere endringer i størrelse, vil noen ikke imøtekomme smalere dekk. Vær forsiktig når sitteplasser din nye dekk. Hvis de ikke vil bo på felgen etter et par forsøk, er du sannsynligvis går for trange.

Tips og advarsler


 • alltid blåse opp dekk til PSI rekkevidde trykt på sideveggen. Merk at mens smalere dekk som regel gi en grovere tur enn bredere dekk, vil de bli enda mer uforsonlig ved høye trykk. Hold deg til midten av området og du skal være bra.


 • relaterte artikler


  hvordan å få klubben hodet fart i golf
  hvordan å vaske golf hatter
  høgskoler i Pennsylvania for lacrosse
  hvordan man skal forstå hybrid racket strenger
  klubber i Buffalo, New York
  hvordan du gjør et håndledd skudd i hockey
  effektiviteten av pistol trening
  top kvinnefotballaget høyskoler
  hvordan bli kvitt en gammel biljardbord
  Slik kjører du en junior basketball leir