hvor å fjerne pedal bremser fra et sykkeldekk

hvor å fjerne pedal bremser fra et sykkeldekk

Dalbane bremser, også kjent som pedal bremser, er ideelle for barn og de som er nye til sporten av sykling på grunn av deres intuitive, frem-to-go, bakover-til-stop naturen. Men når en rytter er gammel nok, eller erfaren nok, til å bruke sykkelen hånd bremser utelukkende, eller når kjørestil som gjøres forbyr bruk av en coaster brems, kan en sykkel bli konvertert til å bruke hånden bremser. Den eneste måten å gjøre dette på er ved å installere et nytt hjul, men det er en prosedyre som kan gjøres hjemme, uten å bruke tid og penger på å ta med sykkelen til en spesialisert verksted.
en.
Sett sykkelen i et arbeid stativ eller opp-ned på styret og setet, slik at bakhjulet kan bli fjernet uten sykkelen falle over .
to.
Bruk en kombinasjon fastnøkkel til å løsne akselen nøtter som bakhjulet. Bruk en skrutrekker til å fjerne dalbane-brems brakett, som kobles til venstre kjede-opphold av sykkelen ramme. Fjern hjulet fra rammen.
Tre.
La luften ut av dalbane brems dekk og fjerne dekk, rør og rim-stripe fra hjulet. Installer rim-stripen på nye hjul. Sett en perle av dekket på den nye hjul, sette inn røret, og deretter sette den andre dekk perle. Blåse opp dekk på nye hjul til trykk stemplet på dekkets sidevegg.
Fire.
Sett det nye hjulet på sykkelen rammen og vikle kjedet rundt hjulet tannhjulet. Stram kjedet ved å dra hjulet bakover i drop-outs av rammen. Trekk akselen mutterne med en kombinasjon fastnøkkel.
Fem.
Mount bakbremsen til bakbremsen broen på rammen med den medfølgende brems-montering bolt. Dette er vanligvis en hul bolt som festes til bremsen fra undersiden av bakbremsen broen via sekskantnøkkel. Monter frambremsen til gaffelen av sykkelen gjennom frambremsen montering hull, med en sekskantnøkkel.
6.
Ta grep fra styret av sykkelen. Skyv bremsespakene på plass på styret og skru til bremsehendelen klammerskruene med en sekskantnøkkel. Installer styret grep på utsiden av bremsehendelen klemmer.
7.
Sett spaken slutten av hver bremsekabelen inn kabelen stopper av Bremsehendler. Jo kortere kabelen er for frambremsen, som skal rutes til venstre bremsehendelen. Jo lenger kabelen er for bakbremsen, som skal rutes til høyre spaken. Kjør kabler og bolig til sine respektive bremser. Bruk zip-bånd for å feste bremsen kabel bolig hvis sykkelen rammen ikke har bolig mounts.
8.
Trekk frambremsen kabelen stramt i kabelen stopp av frambremsen inntil bremsen stenger litt. Stram kabelen slutte å bruke en hex eller kombinasjon fastnøkkel. (Avhengig av stilen av bremsene blir installert) Stram bakbremsen kabelen i bakbremsen kabelen stopp på samme måte.
9.
Juster bremseklosser på hver bremsen slik at de linje opp med felger på sykkelen. Løsne bremsen skoen bolter vil tillate bremseklossene til å bevege seg fritt, slik at du kan sette dem på plass før stramme dem ned.
10.
Ta sykkelen for en prøvetur for å sjekke for tilstrekkelig bremsekraft fra begge bremsene. Hvis en av bremsene er for løst, kan du stramme kabelen ved å løsne kabelen stoppe, trekke i kabelen strammere, og re-un-stop.


relaterte artikler


hvordan de skal forsvare fellen i fotball øvelser
hvordan å undervise scoring i bowling
hvordan å lage en gratis ni mann fotball playbook
typer basseng signaler
hvordan man skal forstå hybrid racket strenger
hvordan du tilpasser fotballsko
golf skoler i phoenix
hvor å fastsette skymarks på en golf driver
hvordan å kvalifisere seg til oss åpne golfturnering
unge fotballspillere og hoftesmerter