Snowskate triks

Snowskate triks

Snowskating er en morsom kombinasjon av snowboarding og skateboarding som har blitt veldig populært de siste årene. Snowskating kan du ri en skateboard på snøen og utføre en rekke triks som du ikke ellers kan gjøre med en snowboard. I tillegg til sliping rails og ridning bokser, kan du utføre ulike flip tricks som kickflip, heelflip, og pop dytte den.

Ollie og Flip triks

Når du har blitt komfortabel i alle aspekter av riding din Snowskate , fra å gå til å stoppe og snu, er du klar til å prøve noen triks. Start med å lære en Ollie, grunnlaget for alle triks i at det vil gjøre deg i stand til å heve bord utenfor bakken. Ollies er utført av en dobbel bevegelse av løfte nesen på brettet ditt med ryggen foten og planering styret når den er i luften ved å dra fremre foten til nesen av styret. Etter at du har lært Ollie, prøve en kick flip eller en hæl flip ved å dra foten helt ut hver side av brettet, og dermed forårsaker dekk for å snu. Prøv en Pop dytte den på din Snowskate ved å utføre Ollie, og samtidig sparker føttene i motsatt retning for å gjøre styret rotere 180 grader.

Sliping Skinner og Hest Boxes

En forsiktig tilnærming til en rail eller en boks vil hjelpe deg å utføre dine Snowskate trikset vellykket. Det er tre grunnleggende typer sliper du kan gjøre med din Snowskate: 50/50, noseslide, og boardslide. Å utføre 50/50, balansere Snowskate jevnt med begge føttene vinkelrett på tog eller boksen. Balansere nesen av dekk på skinnen, med Snowskate vinkelrett på tog eller boksen, å gjøre en noseslide, og skreve skinnen jevnt med begge føttene parallelt med jernbane å utføre en boardslide.

Griper og Antenner

Når du fange store luft på Snowskate din, bruk en fange til å holde styret på føttene før, etter eller i stedet for en flip triks. Indy griper utføres ved å ta tak i tåa siden av kortstokken med ryggen hånden og en Melon Grab gjøres ved å holde hælen-siden av brettet ditt med fremre hånden. En nese grip gjøres ved å henge i den fremre delen av brettet ditt med fremre hånd mens en hale grip er det motsatte.


relaterte artikler


hvordan du bytter golf cleats
Slik finner hesten ponnier som er riktig for barnet ditt
hvordan å identifisere hai svømmeføtter
hvordan trene for å sparke et mål i fotball
endeløse bassenget alternative
hvor å fortelle fake Callaway klubber
hvordan du justerer et sete og barer på sykkel
Slik velger du et lacrosse hodet
definisjon av en Triathalon
aluminium sykkelrammen levetid