Listen over ekstremsport

Listen over ekstremsport

Adventure sport, også kjent som ekstremsport, er aktiviteter som vanligvis finner sted utendørs, og er kjent for å gi deltakere med et høyt nivå av exhilaration og en høy risikofaktor. Adventure sports tendens til å kreve en stor grad av utholdenhet og styrke, er så fysisk form er nødvendig. Adventure sports foregår på land, til sjøs og i luften.

BASE Jumping

Base hopping deltakere sprang fra en stillestående objekt på stor høyde mens iført en fallskjerm å bryte deres fall. Forkortelsen "BASE" står for "Building, Antenna, Span og Earth", som beskriver de fire kategorier av gjenstander fra der hopperne lanseringen selv.

Bungee Jumping

Bungee jumpers sprang også fra høye abborfisker, men i stedet for å bruke en fallskjerm, er hopperne festet til et langt elastisk ledningen som trekker dem opp når den smekker igjen på slutten av et fall. Gensere typisk sprang fra en høy bygning eller en bro over en kropp av vann.

Land ake

Land aking er beslektet med aking hendelsen i vinter OL, bortsett fra at lugers ligge på ryggen i styrer med hjul og reise på et land spor i stedet for is. Lugers kan oppnå hastigheter på 80 miles per time og navigere kursets snur ved å lene kroppen sin til en av sidene. Lugers bremse eller stoppe ved å bruke fotbrems.

Whitewater Rafting

Whitewater sperrer pilot kanoer, kajakker og flåter på elvene som har høyhastighets stryk. De kan reise alene eller i et fartøy med flere andre. Kraftige padling er nødvendig for å holde håndverket oppreist og for å unngå hindringer som store steiner.

Vindsurfing

Vindsurfing kombinerer elementer av seiling og surfboarding. Brettseilere forsøk på å navigere bølger på spesielt surfebrett med vedlagt seil. Avansert brettseilere ofte utfører akrobatiske manøvre som spinner, hopp og loops.

Mountain Biking

Terrengsyklister ride spesialbygde sykler med brede, tykke dekk og solide rammer. Den motorsyklister ofte Traversen fjellveier fylt med bakker, steiner og skarpe svinger mens du flytter på et høyt tempo.

Fjellklatring

Som navnet tilsier, rock klatrere forsøke å bestige sidene av åser eller fjell ved hjelp deres føtter og hender for fremdrift og støtte. Klatring kan foregå innendørs på anlegg som har spesielt konstruert bergvegger.


relaterte artikler


hvordan å være en god midt blocker
hvordan du installerer en inground l basketball målet innlegg og bakplate
hvordan planlegge en leksjon for tennis
chicago ski klubber
las vegas golf resorts
hvordan å kaste en super-super bowl party
hvordan du rengjør oksygen regulatorer
hvordan spille golf på en våt golfbane
om junior-OL volleyball turneringer
spillereglene i cricket