typer av meitemark fiske agn

typer av meitemark fiske agn

Worms er de mest vanlige agn brukes ved fiske. . De er naturlige, enkle å bruke, og er kjent for sin evne til å tiltrekke seg fisk. Det er ormen gårder over hele som hevder å tilby den beste ormer for fiske, men hva er forskjellene og den beste ormer for fiske?

Night Crawlers

Disse felles ormer finnes i de nordlige statene, og de er lett høstes i felt og plener på natten. Night robotsøkeprogrammene er et fast innslag i fiske på grunn av sin tykke bredde og lange kropper. Disse ormer kan vokse til mer enn 6 inches lang. Men disse er ikke vanlig kommersiell ormer, siden natt robotsøkeprogrammer er trege til å reprodusere.

Felt Worms

Disse mindre ormer er også svært ofte brukt som fiske agn på grunn av sin størrelse og farge. Field ormer er også kjent for gjengivelse langsomt, og de er ikke vanlig å finne på kommersielle ormen oppdrettere. Disse har en tendens ormer til å være grønn i fargen.

gjødsel Worms

gjødsel ormer er en av de vanligste ormer funnet på kommersielle ormen gårder. Disse er kjent som banded ormer, og de er veldig populære med fiskere på grunn av det store antall ormer tilgjengelig.

Red Wigglers

Dette er den minste av agnet ormer benyttet, fra 1 til 2 inches i størrelse . Disse små røde ormer er stor for mindre fisk og Pan Fish. Red wigglers er vanlige, og de lett kan finnes på de fleste kommersielle ormen gårdene.


relaterte artikler


hvordan å fortsette å være en løper selv om du har dårlige knær
hvordan man kan organisere en stab vs student fotballkamp
hvordan å beregne vindhastighet vinkel ved hjelp av et flagg
South Florida kommunale golfbaner
baseball Fielding strategi
hvordan sette en enhjørning dart
hvordan å sette basketball linjer på en utendørs basketballbane
hvordan å være en god midt blocker
effektiviteten av pistol trening
hvordan sette opp en Shimano acer shifter justering