kulestøt instruksjoner

kulestøt instruksjoner

Kaste kulestøt er et friidrett arrangement der idrettsutøvere bruker sin styrke og smidighet for å generere en eksplosiv og kraftfull bevegelse til å drive et skudd eller stål ball for avstand. For å lykkes på dette arrangementet, vil en utøver må ha riktig teknikk og timing. Opprettholde en vanlig treningsopplegg herunder styrke bygningen vil hjelpe deg å kaste noen ekstra inches for å konkurrere om førsteplassen

trenger Du:
Shot
. Shot satt ring.
Field.


en.
Start med å taste inn kulestøt ringen med din skutt i hånden. Hold skutt mer med bunnen av fingrene dine og ikke i håndflaten. Bruk tommelen og lillefingeren for støtte med de tre midterste fingrene litt spredt og håndflaten vendt opp.
To.
Stå på baksiden av ringen med ryggen mot å kaste feltet. Sett det meste av vekten på høyre fot (for høyrehendte throwers). Den høyre foten må være flatt. Plasser skutt på høyre side av nakken under kjeven din. Hold kaste albuen under skulderen.
Tre.
Senk vekten ved å bøye knærne og få inn en couching stilling med mesteparten av vekten på høyre ben. Hold venstre ben nær ditt høyre ben med venstre tå vidt berører bakken for stabilitet. Slapp din venstre arm og forlenge den ut ved din side for balanse.
Fire.
La hoftene til å slippe inn i en lav sittestilling. Drive med høyre bein og kraftig utvide venstre benet opp og ut mot tå styret. Overføre makt i en eksplosiv måte opp fra beina og kroppen til å kaste armen som kroppen begynner å slå sidelengs.
fem.
Thrust din kaster armen opp og ut mot det feltet som hoftene begynner å åpne. Hold albuen opp og med en liten smekk på håndleddet, slipper skuddet, og skyv den ut i feltet. Avslutt med mot feltet. Opprettholde balansen og unngå å tråkke på eller over tå styret da dette vil resultere i en feil, og kastet vil ikke telle.

Tips og advarsler


 • Når først læring i kulestøt, starte med en lavere vekt skudd.


 • relaterte artikler


  risikoer og farer involvert i spyd kaste
  hvordan å lime tubular sykkeldekk
  effektiviteten av pistol trening
  hvordan du velger road sykkel hjul
  hvordan sette opp en sykkel speedometer
  råd om hva jern og tre golf klubben til å bruke
  hvordan å leke med tunge, lavspent tennis racketer
  seg av komfort max gel pads
  hvordan svane dykke
  grunnleggende regler for nybegynnere’s tennis