hvordan du kan forbedre dine basketball ferdigheter

hvordan du kan forbedre dine basketball ferdigheter

Basketball ferdigheter kan forbedres på mange måter. Det noen grunnleggende, grunnleggende øvelser som er nødvendige for å være en effektiv spiller. Denne artikkelen er skrevet for å hjelpe spillere på alle nivåer forbedre basketball ferdighetene
en.
Basketball starter med det grunnleggende for å bli en idrettsutøver-fart, hurtighet, hopping evne, styrke og mer. Praksis disse grunnleggende for å forbedre basketball ferdigheter. Gjør øvelser for å forbedre oss på alle disse områdene.
To.
Kjør spurter. Do lateral (side-til-side) kjører øvelser. Hopp! Hver sjanse du får, hoppe. Tren med vekter for å øke styrke og kraft.
Tre.
Se tape av de beste skyttere, og prøv å etterligne deres stil. Men også utvikle din egen stil. Start alltid skyting nær kurven og jobb deg ut.
Fire.
Practice dribling og pasninger religiøst. Gjør dribling kurs og hindring ruter-med kjegler, garn, etc. Øv med motsatt hånd mer enn normalt hånden.
Fem.
Study læren, videoer og bøker av gode lærere av spillet-John Wooden, Coach K fra Duke, Bobby Knight og andre. Lær av mesterne av spillet.
6.
Få de siste basketball gear! Få de beste skoene, drill gear, netto avkastning (til direkte ballen tilbake til skytteren), vinter svette, sokker. Få ankel vekter for å bruke på trening for å øke ben styrke og hopping evne.
7.
Spill skyte spill med venn og deg selv. Spille rundt om i verden, hot shot, straffekast konkurranser og tre-punkts konkurranser.


relaterte artikler


hvor å fjerne bak synet på en ak
hvordan du tilpasser fotballsko
typer av golf club grep
hvordan å ro et mannskap shell
hvordan du bestiller et navneskilt for en plano takle boks
OL-type spill for moro skyld
hvordan du rengjør en ebonitt gyro bowling ball
hvilken type gress gjør de bruker på golfbaner?
hvordan bli kvitt en gammel biljardbord
hvordan å lage en hjemmelaget fotballstadion