hvordan du beregner tsuka lengde

hvordan du beregner tsuka lengde

Riktig tsuka lengde er svært viktig for en utøver av japansk sverdkunst, spesielt Kendoka. Den tsuka er den delen av sverdet eller shinai, som fekter tak med hendene. For lenge av en tsuka og bladet vil bli langsom og krever for mye armbevegelser å levere kutt på riktig måte. For kort av en tsuka og bladet blir rask, men svak. Bladet er svært følsom for hånd posisjon og vil telegraf dine intensjoner til en dyktig motstander. Lengden på tsuka avhenger av lengden på fekter's underarmen. . Så lengden vil variere litt fra person til person

Du trenger:. .
Måling tape


en
Plasser baken av tsuka til skurken av høyre albue. Legg tsuka langs underarmen din, og deretter ta tak i tsuka der høyre hånd faller naturlig. Det er der du alltid vil holde sverdet med høyre hånd.
To.
Stram grepet på høyre hånd og slappe av håndleddet til en naturlig posisjon. Mål fra stumpen av sverdet til toppen av høyre hånd.
tre.
Legg til om lag 3 /4 av en tomme i måling gjort i trinn 2 for klaring mellom din høyre hånd og tsuba (vakt). Summen av målingen i trinn 2 pluss 3 /4 tommers er ønsket lengde på tsuka din.

Tips og advarsler


 • Sword og shinai produsenter har vanligvis en størrelsesskjema å konvertere inches til deres dimensjonering kode.


 • relaterte artikler


  planer for å lage din egen pitch-back maskin
  Slik Guide - strenger: utarbeidelse av racket
  sommeren sports programmer ved Rutgers
  Slik finner gjennomsnittlig hastighet
  hvordan å trene en high school lineman
  florida golfbaner på havet
  hvordan å opprettholde spinne vinkelen i en golf swing
  klubber i Buffalo, New York
  hvordan å passe for dykkerutstyr
  hvordan å lage en sandvolleyballbane