hvordan å reparere en karbon fiber sykkel

hvordan å reparere en karbon fiber sykkel

Carbon fiber sykler har en stor fordel i vektklasse, men de er også dyrere og mindre holdbare enn sine metal kolleger. Ofte skade en karbon fiber ramme er nok til å sette den ut av drift, men kan du reparere enkelte mindre skader på en karbon fiber uten spesielle ferdigheter eller kunnskaper

trenger Du:
Fine sandpapir (80 #).
Filler kitt.
Plexiglass patcher.
Epoksyharpiks.
Vinyl patch.
Tape.

Utarbeide


en.
Rengjør skadede området ved å fjerne skår av glassfiber eksponert ved pause, revet dekaler eller noe annet som vil senere hindre en glassfiber patch fra liggende skylle over det skadede stedet.
to.
Bruk en egnet filler putty til å fylle eventuelle hull eller deprimert område opprettet av skaden. La kitt til tørk i henhold til produsentens retningslinjer før du fortsetter.
Tre.
Sand herdet kitt og området umiddelbart rundt skaden å lage en plan, porøs overflate størrelsen på glassfiber lappen du vil bruke. Putty skal ikke stikke ut over de omkringliggende intakt karbonfiber overflate.

Repair


en.
Skjær ut flere glassfiber patcher til dimensjoner som kreves for å dekke skaden og overlapping på uskadet området. Den verre skaden, jo mer patch lagene du bør bruke. Generelt sett, for mange patcher vil bare få reparere mindre estetisk tiltalende, mens for noen vil gjengi den ubrukelig. Det er bedre å feile på siden av forsiktighet.
To.
Bruk skikkelig forberedt epoxy til å feste lapper individuelt til rammen. For best resultat, legge trykk på lappet området mens det tørker med en pustende, vinyl komprimere, for eksempel en perforert del av en gammel gummihanske holdes på plass av tape eller zip bånd.
tre.
Når epoksyen har herdet fullt ut i henhold til produsentens spesifikasjoner, fjerne komprimere og sand i området inntil det er i flukt med det omliggende karbon fiber.

Tips og advarsler


 • For den flotteste resultat, polish og /eller male den reparerte området.
 • Skade på en karbon fiber sykkel kan alvorlig svekke styrken av de skadede komponent. Svikt i den kompromitterte komponent kan føre til alvorlige skader. Spør en ekspert hvis du er usikker på om skaden på sykkelen din kan trygt repareres.


 • relaterte artikler


  hvordan lære å snowboard i 1 dag
  Hvordan kan jeg vise våtdrakt?
  hvordan sette opp en bakgård badminton netto
  Listen over Easton softball flaggermus med en BPF på 1,20
  hvordan man skal fylle scuba tanker hjemme
  fotografering teknikker med trigger kontroll på en revolver
  Slik finner gjennomsnittlig hastighet
  hvordan å spille fotball på det kollegiale nivå
  ungdomsfotball leirer i Michigan
  hvordan du kan maksimere dine sportslige ferdigheter