hvordan å eliminere en karabinkrok i golf

hvordan å eliminere en karabinkrok i golf

En karabinkrok, også kalt en and krok, er et vanlig problem for golfere, spesielt mer erfarne spillere. Mens nye golfere ofte sliter med en skive, erfarne spillere som har høyt utviklet håndleddet action noen ganger bryte håndleddene for tidlig, noe som resulterer i en hard krok. Selv om karabinkrok kan være vanskeligere å korrigere enn en bit, gjør det ikke bære "UHELBREDELIG" stigma knyttet shanking. Flere øvelser og noen riktige swing tanker kan vanligvis korrigere en karabinkrok
en.
Kontroller justeringen. Mange swing problemene begynner med holdning. Når føttene peker til høyre for målet, blir armene tvunget til å overswing i erstatning, noe som bringer klubben hodet forover for tidlig og lukker klubben ansiktet. Sørg for at føttene er parallelle til målet linjen.
To.
Rett svinge flyet. En krok kan skyldes en feil i begge retninger. Hvis du kommer for langt ute til inne, vil klubben bli reiser høyre mot venstre, som fører til den samme rett-til-venstre ball flight. Hvis du svinger innsiden ut, må du lukke klubben ansiktet for å starte ballen på den riktige linjen, som også formidler side spinne og slå ballen fra høyre til venstre. Swing på en direkte linje mot målet.
Tre.
Svekke grep. Den vanligste årsaken til karabinkroker er en lukket klubb ansikt seg innflytelse. For å unngå et lukket ansikt, svekke grep ved å rotere hendene mot klokka på grepet. Den andre knoke av høyre pekefinger skal være synlig på høyre side av klubben din som du tar standpunkt. Hvis du kan se at knokene på venstre side av klubben din, eller under klubben, vil hendene har en tendens til å snu ansiktet over gjennom påvirkning, fører til hektet skudd.


relaterte artikler


Slik Guide - strenger: utarbeidelse av racket
polo strategier
hvordan å koble en virtuell tyngdekraft bowling ball
ideer for en baseball skygge boks
golf skoler for barna
utstyr for softball fangst
hvordan å bygge den ultimate golfkølle sett
hvordan å lage en DIY bærbar fotball mål
hvordan sette timeren på spillet land hjort mater
hvordan finne en golfkølle swing hastighet