golf cart frontruten installasjon

golf cart frontruten installasjon

En golfspiller må overvinne mange hindringer langs kurset: trær, sandfang, vann, bier og den store: vær. Du kan hjelpe avverge vær forsinkelser ved å installere en frontrute på din golf cart. En vindskjerm er en rask og relativt enkel måte å isolere deg fra vind, regn, snø eller sol

Design

Før du kan kjøpe materialene du trenger, må du bestemme hva slags frontruten du ønsker for golf cart. Den vanligste frontruten dekker omtrent hele åpent område i front av passasjeren førerhuset. Hvis du bor i et varmt klima, for eksempel, planlegger å ventilere frontruten. Dine design kan være lik en persienne, eller du kan vurdere en frontrute som kaster i to horisontalt.

Materials

De fleste frontruter er laget av en klar akryl glass erstatning som plexiglass, som du kan kjøpe hos din lokale jernvarehandel. Du trenger to-sidig C klemmer-hvis du planlegger å installere et permanent frontrute-eller to-sidig fjærbelastede klemmer-å installere en flyttbar frontruten-til å feste akryl til barer som holder opp golf cart taket.

InstalIation

Klipp og forme din akryl arket til å passe den plassen etter ønske med en stikksag, og deretter sand kantene til en glatt overflate. Fest frontruten til taket barene ved hjelp av maskinvaren du har kjøpt. Fest C klemmer på akryl ark og tak barer med bolter og skiver. Akryl tendens til å sprekke og spenne under press, så vær forsiktig når du borer hull for C klemmer. Hvis du ønsker en flyttbar løsning, benyttes fjærbelastede klemmer som vil tett grep tak bar og ikke vil flytte enkelt.

Vipper

En stil alternativ som du kan legge til golf cart frontruten er vinduet missfarging. Oppussing butikker selger vinduet missfarging som stokker på glass vinduer, som vil gi din handlekurv en mer elegant utseende.


relaterte artikler


typer basseng signaler
polo strategier
hvilken type gress gjør de bruker på golfbaner?
hvordan å forberede seg på en sprint triathlon
hvordan du bygger baseball votter
hvordan å skaffe penger til et baseball-lag
putter grep stiler
hvordan du bruker en Shimano flyreise linje shifter
hvordan å feste stigbøylen lær
ulemper av metall cleats i softball