fotball keeper leirene i Ohio

fotball keeper leirene i Ohio

Fotball er en av de mest spilte ungdomsidretten i Amerika, og den mest populære sporten i verden. For unge spillere som ønsker å utmerke seg på sporten, er coaching tilbys på deres skole, eller gjennom sine klubblag ikke alltid nok for avansert utvikling. Foreldre som ønsker flere instruksjon for sin unge målvakter, finner spesialisert opplæring på fotball leire i Ohio.

Kenyon College

Kenyon College i Gambier, Ohio, og tilbyr et fotball leir for alderen 9 og 19 år. Det er en en-ukes leir som gir strenge og motivert opplæring for unge spillere i alle posisjoner. For keepere, tilbyr Kenyon en ukes kurs spesifikke for stillingen. Instruktørene Gruppen spillerne etter ferdighetsnivå.

All Star Soccer målvakt Academy

The All Star Soccer målvakt Academy i Parma, Ohio, er en del av den nasjonale All Star Soccer Academy. I løpet av en-ukes treningsleir, får spillere i alderen 8 og 18 individualisert oppmerksomhet. Spillerne er atskilt av alder og nivå, og er trent i teknikkene av kvalitet målvakt spill. Hver student gis video tilbakemelding for å hjelpe ham se hvor han gir gode resultater og hvilke områder som trenger forbedring.

Columbus Crew

The Columbus Care Youth Development Camp i Columbus, Ohio, har tre-dagers leirer for spillere så unge som 6 år gammel. The Crew gir også sommeren klinikker rettet mot nybegynnere som kanskje går på å melde deg på sommerleire. Foruten undervisning det grunnleggende i fotball, gir de ansatte opplæring knyttet til ernæring og condition. En fem-dagers camp mål spesielt målvakter, og de ansatte har ferdigheter instruksjon, vekt på teamarbeid og statsborgerskap.


relaterte artikler


hvordan du kan forbedre din putting i dag
topp 10 jakt patroner
hva er farene ved golf handlekurver?
fakta om jordan sko
hvordan du bruker en driving range finder
hva er en sykkel horn tank?
hårfjerning for svømmere
hvordan du merker linjer på en plen for idrett
hvordan du bruker en driver i golf
hvordan å male basketballbaner