fotball gaver

fotball gaver

Velge end-of-the-sesongen gaver for et fotballag er en tradisjonell måte å feire året og uttrykke takknemlighet for spillerne. . Av hensyn fotballspillere vil være en nyttig guide i å velge en passende gave. Ved å velge gaver som både er gjennomtenkte og praktiske, kan foreldrene gi en gave som vil bli husket av spillere i mange sesonger framover.

Shin Guard Socks

Shin vakter ble obligatorisk for å spille i 1990-årene, og trenere anbefaler har dem i praksis også. Shin vakter er en kombinasjon av sjokk-resistente polypropylen, skum og plast som ofte kommer løs og gli ned i benet under avspilling. Spesialist shin vakt sokker, designet for å holde vakt på plass, er en nyttig gave for laget. Se etter sokker som tilbyr fuktighet wicking, bue og ankel komprimering, og ingen tå sømmer. (Se referanse 1)

Team Photo

Ta et team bilde, og har nok kopier laget for hver spiller. Kjøp rammer som følger med avtakbare matter. Organisere en end-of-sesongen fest og bestå matter rundt for alle å signere. Sett bildet på matten og deretter inn i rammen for en personlig gave til hvert medlem.

Movie Night

Gi en fotball film som et lag eller enkelte gave. Organisere en filmkveld for laget og serverer popcorn og Gatorade for en tid med liming og fellesskap. Velg en film som "Goal! The Dream Begins," en historie om udokumentert innvandrer Santiago Munez vei til prominence i britisk fotball. For en morsom valg, velger du "sparker og skriker, sier en munter komedie med Will Ferrell, som spiller en ukoordinert idrett wannabe med en ukoordinert sønnen som lander på det verste lille League Soccer-laget-som selvfølgelig ender Ferrell rollefigur opp coaching . Eller vis «Bend it Like Beckham", en utforskning av kvinners fotball satt i West London hvor to 18-år-gamle jenter forfølge sin drøm å spille profesjonelt. (Se Referanse 2)

Team-tema Gaver

Finn en t-skjorte butikk som gjør personlig silke screening og skape et team T-skjorte som har laget logoen på forsiden og en liste over alle gruppemedlemmene , trenere og assistenter på baksiden. Eller bestill snack sekker laget av små lerret poser egnet for å bære en matbit og drikke til feltet med team logo på den ene side og spillerens navn på den andre.

Sesong Høydepunkter Video

Ha en forelder eller assistent video tape laget i løpet av året og sammenstille klipp til ¨¦n høydepunkter video. Lag en DVD for hver spiller. Vis videoen i et team feiring, deretter presentere hver spiller med sin egen kopi.

Gavekort

Tilby hver spiller et gavekort til en lokal sportsbutikk eller atletisk sko stikkontakt. Finn en fotball klinikk eller sommer fotball leir og gir sertifikater for undervisning.


relaterte artikler


hvordan å feste en Timbuk2 til en sykkel
hvordan arbeide med særforbund
hjelm sikkerhet
fastpich softball regler
hvordan å vaske fotballsko
las vegas golfkøller
regler og sanksjoner i softball spill
hvor å restarte en sykkel speedometer og dekkdimensjon
hvordan å kvalifisere seg til Players Championship turneringen
hvordan å forstørre en putter grep