spill som brukes i undervisningen bueskyting

spill som brukes i undervisningen bueskyting

En flott måte å lære elevene å lære å bruke pil og bue kan være gjennom en rekke spill for nybegynnere og erfarne bueskyttere alike.

Bueskyting Golf

Et stort område er nødvendig for å spille dette spillet trygt. Fyll et par femti gallon søppelsekker med høy og forsegle posene med duct tape. Plasser ni poser rundt feltet, legge dem ut for å representere forskjellige hull på en stor golfbane. Skyting steder bør være mellom 100 til 300 meter fra hverandre. Det kan også være farer, som for eksempel vegger eller trær som kan representere sandfang eller innsjøer. Prøv å treffe hver pose i færrest antall skudd.

Flight

Dette er et relativt enkelt spill som studentene lansere en pil så langt de kan. En 50-til 200-tunet området skal brukes til denne aktiviteten. Studentene skal stå på ett sted og prøve ulike teknikker for å skyte piler. Lær dem hvordan du får mest mulig avstand og kraft ut av skudd deres. Ha en gruppe elever lansere alle sine piler på samme tid. Som alltid, sørge for at det ikke er noen mennesker, dyr eller strukturer hvor som helst i nærheten av din skyting retning.

Innflytelse

Sink en tre-stang inn et åpent felt rundt 100 meter unna skytebanen. Tie en tau til bunnen av stangen og merke av 3 fot i tauet for hver farge av målet-hvit, svart, rødt, gult og blått. Ideen er å skyte pilen så nær polen som mulig. Med influensa-influensa piler, kan dette spillet bli spilt i en 30-til 40-yard rekkevidde fordi pilene 'store fjær bety at de ikke vil fly så langt. Dette spillet hjelper studentene fokusere på både avstand og retning.


relaterte artikler


hvordan å gjenta en god golf swing
9-hulls golfbaner i San Diego
hvordan å holde en golfkølle for å slå ballen flush
Slik tilnærming når kaster et spyd
hvordan å henge en punching bag utenfor
hvordan å kaste en kutter & sirkel endring i baseball
hvordan å trekke baseball spillere opp til flaggermus
shotput informasjon
utviklingen av badminton racket
hvordan å svinge i raquetball