riktig teknikk for en golf swing

riktig teknikk for en golf swing

En golf swing jordet i riktig teknikk er den beste måten å sikre konsekvent shot-making. Faktorer som riktig adresse posisjon, atletisk holdning, grunnleggende grep, rytme og tempo bidra til å oppnå skikkelig swing teknikk. Når du trener din golf swing, først tenke på hvordan de store muskelgruppene skal fungere, så konsentrere seg om de små muskelbevegelser. Sett det hele sammen for å oppnå riktig golf swing teknikk

Du trenger:
Golf Club
. golf ball.

Sette opp og starte swing


en.
Stå med rett rygg-ikke lutede. Tilt på livet til å sette klubben på plass bak ballen, ikke satt klubben ved å senke armene og hendene. Relegate spenning til de store musklene i ryggen, skuldre og ben. Hold armene og hendene avslappet. Ta klubben tilbake ved å rotere overkroppen på aksen av ryggraden, opprettholde vinkelen på overkroppen din gjennom hele prosessen og unngå sideveis bevegelser. Hvis du vil rotere, Turn din venstre skulder ned mot ballen mens du flytter den høyre skulderen opp og vekk fra ballen. Hold hoftene vendt forover og hodet fremdeles. Fortsett backswing til ryggen til slutt vender målet.
To.
Motstå noen sideveis bevegelse av høyre bein under backswing rotasjon. Tension bygger på høyre beinet som du roterer overkroppen. Denne spenningen er faktisk dreiemoment bygge opp i backswing, energien du slipper i løpet av downswing. Hold vekten på innsiden av høyre fot og motstå bevegelse i høyre ben.
Tre.
Roter overkroppen til et punkt hvor spenningen er for mye å kjempe seg gjennom. Jo mer fleksibel du er, jo større mengden av rotasjon du oppnå før du føler motstand.

Etter-og etterbehandling i swing


en.
Løft venstre arm vertikalt under backswing. Hengslene på venstre skulder, ikke den venstre albuen. Opprett en hengsling handling i høyre albue med bare minimal hengsling i høyre skulder. Hold begge disse hengsling handlingene langsom og bevisst, og med svært lite spenning i armene.
To.
Hengsle hendene vertikalt ved håndleddene. Ikke la den venstre håndledd til hengsel sidespor (som i et slag) på noe tidspunkt i løpet av swing. På toppen av swing, vil du føle vekten av klubben hodet trekke ned på hendene-dette er et tegn på at du er ferdig med backswing din
3
Initiere. . den downswing ved å innlemme de beina, overkropp, armer og hender samtidig. I bena, vil dette føles som du presser på din høyre fot. Rotere overkroppen til motsatt retning av backswing, mens du kjører til venstre hofte mot målet og høyre skulder ned mot ballen. Trekk ned vertikalt med armene, etter resten av kroppen inn ballen.
Fire.
Under downswing, rull hendene over gjennom påvirkning slik at ansiktet til klubben er faktisk roterende som den får kontakt med ballen. Drive klubben på innsiden hjørnet av ballen, ikke holdent bak den. (I å ta kontakt og holdent bak ballen, har du en tendens til å dra ballen til venstre eller til og med koble den. ) La klubben til å akselerere naturlig gjennom påvirkning, sentrifugalkraften bygger klubben hastighet.
fem.
Ease inn finish posisjon. Ende opp mot dine mål med hele eller mesteparten av vekten din på venstre fot. Den høyre foten bør finish på tærne, vinkelrett mot bakken.

Tips og advarsler


 • På den første takeaway, er det nyttig å holde klubben lave til bakken for å unngå å plukke den opp for fort. Opprettholde samme vinkel i ryggraden fra installering til påvirkning er viktig i å gjøre en effektiv sving.
 • Disse tipsene er for skrevet for høyrehendte spillere. For venstrehendte spillere, bare omvendt rollene.
 • Husk, er en golf swing fylt med hundrevis av vanskelighetene som kan bryte ned med den minste grunnleggende feilsteg. Ingen er født med skikkelig golf swing teknikk og å lære alle elementene i en god sving tar år med undervisning og praksis.


 • relaterte artikler


  hvordan du stiller alpinski
  hvordan størrelse telemark ski
  hva er reglene for rugby utstyr?
  cross-country skianlegg i Utah
  hvordan du oppretter en rollerblades team
  hvordan du kan ringe en offensiv spiller i fotball
  hvordan kan jeg spore min golf score og statistikk?
  basketball lystavler og teknologi
  hvordan å fylle en presta ventil
  historie hastighet skøyter