rekreasjons svømming sikkerhetstips

rekreasjons svømming sikkerhetstips

Svømming er en måte at folk holder seg kjølig i sommermånedene, og det er en utmerket kilde til trening. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, døde 3582 personer i 2005 fra tilfeldige drukningsulykker. Enten du svømme i et basseng, innsjø eller tjern, alltid ha respekt for vannet og utvikle trygg svømming praksis.

Aldri Swim Alone

Den amerikanske Røde Kors advarer om at du bør aldri svømme alene. Alltid svømme med en person som kan svømme eller i nærvær av sertifiserte liv vakter. Alltid være sikker på at en telefon er i nærheten i tilfelle myndighetene trenger å bli kalt for en nødssituasjon. La folk få vite at du har gått svømming, der du skal svømme, og når du har tenkt på retur.

Stay Innenfor ferdighetsnivå

Aldri komme i en situasjon hvor din krever mer svømming dyktighet enn du har. Hvis du er ukjent med bading på dypere vann, og deretter gradvis jobbe deg ut til de dype slutt enn start av på dypt vann. Hvis du ikke har erfaring dykke, så begynner ved å praktisere fra siden av bassenget i vannet dypt nok for dykking, og deretter jobbe deg opp til høyere stupebrett.

Unngå Natural Hazards

Hvis du svømmer i en innsjø, tjern eller en lignende type åpent kropp av vann, alltid være bevisst på det akvatiske livet svømme rundt deg og plantene for dine føtter. Ikke svømmer i vann kjent for å ha farlige dyr, som hai, og unngå bading der det er mye planteliv som kan floke opp føttene dine og ta deg under vann.

Tilsyn med små barn

Hold små barn på en armlengdes avstand til enhver tid og sørge for at du er i stand til å se barnet ditt når du er i vannet. Hvis du får ut av vannet, så ta barnet med deg. Pass på at barnet har på seg en slags beskyttende redningsvest enheten for å hjelpe dem med å holde hodet over vannet.


relaterte artikler


Adventure Race tips
baseball umpire skilter og signaler
golfbaner i Beaufort, South Carolina
hvordan legge ut baseball baser
sykkel sikkerhetsutstyr
hvordan du rengjør sports uniformer
Rapier sverd informasjon
baseball oppmann opplæring
hvordan å feste gear mekanismen på en terrengsykkel
typer sverd kniver