hvordan streng den perfekte lacrosse lommen

hvordan streng den perfekte lacrosse lommen

I sporten lacrosse, er det høy grad av fleksibilitet i hvordan spillerne kan tilpasse utstyret sitt. En av de store variablene er hvordan du kan streng lommen. Forskjeller i lacrosse lommen kan påvirke nesten alle aspekter av en spillers spill. Den "perfekte" lacrosse lomme er en som tillater spilleren å føle seg komfortabel med fangst, kontroll og slippe ballen. Ifølge ekspertene kartlagt på E-Lacrosse. com, passer en hard nettinglomme disse behovene for nybegynnere. Mange avanserte spillere foretrekker den harde nettinglomme også.

Du trenger:
Lacrosse hodet
. Hard mesh som har blitt strukket.
33-tommers top streng.
21-tommers sideveggen strenger.
11-tommers bunn streng.
Saks.
Lighter (valgfritt).

The Top String


en.
Brett mesh over slik at toppen tre rader med diamanter overlapper hverandre. Sett strengen i det øverste hullet på siden av hodet og trekker ut et par inches.
To.
Med den lange enden, veve strengen gjennom den første diamanten i foldet rad . Sett strengen tilbake gjennom samme hullet i hodet. Knyt en knute og dra den lange enden så stramt som mulig.
Tre.
Sett den lange enden av strengen i det første hullet på scoop. Veve det gjennom den andre diamant på brettet rad, og deretter dra den over til siden og gjennom den tredje diamant i foldet rad.
Fire.
Trekk hyssingen rundt baksiden av hode og gjennom samme hullet, å ta vare gå under loopen du dannet. Du skal se to strenger som kommer ut av hullet med en streng løkker over dem.
Fem.
Gjenta denne prosessen for de resterende hullene på toppen av scoop. Finish på motsatt side ved å binde strengen slik du gjorde i begynnelsen.

Sideveggene


en.
Begynn på den siden der du startet den øverste strengen . Flytt ned ett hull på sideveggen fra toppen strengen og sett sideveggen strengen. Dra den nesten hele veien gjennom, binde en god knute for å holde strengen fra å gå hele veien gjennom.
To.
Holde strengen fast mens du arbeider, vever strengen gjennom første åpen diamant og tilbake gjennom den neste sideveggen hullet. Pass på at du loop strengen rundt sideveggen mens du arbeider. Gjenta dette én gang.
Tre.
På de neste tre vever, må du trekke strengen gjennom to diamanter før du kommer tilbake til sideveggen. Gjør dette i alt tre ganger.
Fire.
Fullfør strengemønster resten av sideveggen, veving i bare en diamant på en tid før du kjører ut av hullene. Tie av streng, og gjenta prosedyren på den andre sideveggen.

The Bottom String


en.
Knyt en stor knute i den nederste strengen før du setter i første hull i bunnen av hodet. Den nederste hullene er større enn de andre, så må du sørge for at knuten holder.
To.
Se på mesh og notatet som rad av diamanter ikke er festet til sidevegg. Deretter veve din bunn streng gjennom den tredje diamant i denne raden. Hopp over en diamant, og deretter veve strengen ned i det andre hullet i bunnen av hodet.
Tre.
Feste snoren opp gjennom det tredje hullet og inn i neste tomme diamant i raden. Hopp annen diamant, deretter inn strengen ned i fjerde hullet.
fire.
Tie off sikkert. Hvis noen strenger er fortsatt for lang, nå er det på tide å trimme dem på kantene. Ved hjelp av en lighter til å smelte endene av mesh og strengen vil forhindre frynsete.

Tips og advarsler


 • Tilpass denne lommen ved å legge skyte strenger i en konfigurasjon som du liker best.
 • Vær forsiktig når du bruker verktøy som en lettere og saks. Selv saks kan skade deg hvis de brukes uforsiktig.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger tre baseball ball
  regler for basketball spill tiebreakers
  hvordan lære å svømme med utstyr
  super soaker spill
  hvordan å kaste en høyre hånd punch
  hvordan å laste 380 ACP patron
  Hvordan traff jeg en chip skutt med en chipper?
  tips på å mestre din golf putting ferdigheter
  hvordan du kan designe dine egne fotball skoen
  feilsøking en tykkelse bremse på en snurt barnas sykkel