hvordan du velger riktig størrelse tennisracket

hvordan du velger riktig størrelse tennisracket

Når du velger en tennisracket, grepet størrelse og racketen hodet størrelsen er viktige hensyn. Å huse en rekke spillere, racket produsenter gjør norsk design i flere grep størrelser og størrelse på hodet. Riktig grep er viktig fordi en feil størrelse kan føre til tennisalbue. Hodet størrelse Valget er avhengig av ferdighetsnivå og spillestil

Du trenger:. . .
Ruler

Bestemme Grip Størrelse


1

Åpne hånden flat, holde fingrene rett og tett sammen. Legg merke til linjene i håndflaten. Typisk vil det være tre linjer eller bretter.
To.
Plasser en linjal slik at enden er på midten økning på håndflaten. Plasser linjalen slik at den går rett opp til spissen av ringen finger.
Tre.
Merk målingen til nærmeste 1 /8 tommer. Dette vil bli grepet størrelsen som passer best for deg. Hvis målingen er mellom åttendedeler, er det bedre å velge mindre størrelse, fordi det er lettere å forstørre et grep enn å redusere den. Grips varierer i størrelse fra 4 inches til 4 5 /8 inches.
Fire.
Øk grep størrelse om din hånd måler mer enn 4 5 /8 inches. Dette er det største grepet størrelse solgt, og mange ganger, en manns hånd tiltak større enn dette. Økende grepet størrelsen kan gjøres ved å legge ytterligere over-wraps til håndtaket, eller ved å ha en profesjonell bygge opp grep med en varme krympe ermet. Spille med for lite grep størrelse kan føre til tennisalbue.

Velge Head Størrelse


en.
Velg en oversized tennisracket hvis du er en nybegynner, en nybegynner, eller trenger du mer kraft i spillet ditt. Hodet størrelsesområdet er 107-135 kvadrat inches. Vanligvis større hode racketer gi mer kraft og et større "sweet spot" eller treffe området. Dette er det området på strengen sengen der, når du tar kontakt ballen, føles den solid uten vibrasjon. En større sweet spot åpner for mer suksess på off-center hits.
To.
Velg et midplus hodet racketen hvis du er en middels spiller. Disse racketer gir en god kombinasjon av makt, kontroll og manøvrerbarhet. Hodet størrelsesområdet er 100-106 kvadrat inches.
tre.
Velg et mellomstort tennisracket hvis du er en mer avansert spiller, college-spilleren, eller klubben profesjonell. Hodet størrelsesområdet er 85-98 kvadrat inches. Disse racketer er lave i kraft og la stor hitters å treffe trygt med makt, men likevel opprettholde kontroll.


relaterte artikler


volleyball regler og tips
offentlige golfbaner i boerne, Texas
hva er MDF i golf scoring?
high school sommeren basketball camp ideer
trampoline kabinett retninger
hvordan å lage en gress tennisbane
bittløse hodelag opplæring
hvordan å bli en lisensiert fotball dommer
hvordan man måler for riktig størrelse sykkelen
hvordan spille lacrosse vegg ball