freestyle vs bmx sykler

freestyle vs bmx sykler

BMX-eller sykkel motocross-og freestyle sykler kom fra en tilsvarende historie og kommet gjennom mange inkarnasjoner å bli det de er i dag. Mange faktorer utgjør forskjellene mellom disse to stiler av ridning, men tradisjonelt likheter i de to idretter har hjulpet i de store design fremskritt i det siste tiåret. Disse to idretter tradisjonelt bytter i forbruker popularitet, og dette konsekvent polariseringen fører de fleste sykkel bedrifter til å produsere både BMX sykler og freestyle sykler.

Historie

I følge 23mag. com, BMX sykler, mens tradisjonelt en amerikansk sport, vokste ut av motorsykkelen motocross racing i Nederland i 1950 og freestyle sykler vokste ut av BMX racing i Amerika på 1970-tallet. BMX begynte med barn emulere motorsykkelen motocross syklistene begynner å oppnå popularitet som en sport i verden over. Freestyle, som det er kjent i dag, vokste ut av BMX racing som barn og unge voksne vokste lei med banekjøring og flyttet utenfor rammen av skitt og ut til gaten.

Ramme Forskjeller

Den største forskjellen i disse idrettene er ramme materiale og geometri. BMX sykler begynte med tunge stål rammer og gått gjennom lett stållegeringer til aluminium og med eksotiske titan rammer for å spare vekt og lage en raskere løp maskin. Freestyle sykler begynte også med tunge stål rammer, men på grunn av påkjenningene av freestyle riding de har gått bare for å lette stål legeringer som akseptabel ramme materialer. BMX sykler vanligvis har en slacker head-tube vinkel, skaper en lengre, mer stabil akselavstand over at av en freestyle sykkel.

Tilbehør Forskjeller

Den tiltenkte bruken av en BMX sykkel begrenser sterkt antall tilbehør en rytter er villige til å adoptere som legges deler betyr lagt vekt og tregere løpstidene, mens freestyle ryttere villig akseptere alternativer som vil øke sin tur evner. Freestyle ryttere nesten universelt aksepterer gyros-bakbrems detanglers-og aksel plugger-aksel utvidelser slik at en rytter å stå på og utføre triks-der BMX ryttere vanligvis er bare interessert i eksotiske lette komponenter som BMX racing forbyr bruk av plugger eller annet tilbehør som kan alvorlig skade en rytter i et løp ulykke.

Sikkerhet Forskjeller

Sikkerhetskrav for begge stilarter med ridning, mens tilsvarende, oppleve store rifter i aksept i hele samfunnet av rytterne. BMX sikkerhetsregler er satt hvert år av National Bicycle League og må følges av alle som forsøker å delta i en BMX løp. Freestyle riding er, utenfor X-Games, et hovedsakelig uorganisert sport som utøves på ulike steder med få sikkerhetsmessige bekymringer utover de bruker hjelm og pads, og selv disse sikkerhet artiklene er vanligvis skydd av proffene utføre for freestyle videoopptak.

Lignende Trender

BMX økte til høyden på nasjonale popularitet på midten av 1970-tallet i Amerika. På denne tiden dukket freestyle og begynte å vokse helt til den overgikk BMX i midten av 1980-tallet, inne i sin største bom på 1990-tallet med ryttere som Dave Mirra påvirke små barn til å håpe på freestyle. Som freestyle riding nådde sitt høydepunkt på midten av 1990-tallet, opplevde BMX en liten bevegelse framover, mens på samme tid racing spor begynte å stenge på grunn av nedgangen opplevde på 1980-tallet. Siden da BMX og freestyle har vanligvis vekslet i popularitet, og begge leire fortsette å bistå i utformingen fremme sporten som helhet.


relaterte artikler


Reglene for tennis for barn
hvorfor er kunstgress bedre enn naturgress?
viktig volleyball regler
golf putting og chipping
hvordan du velger boksing klær og hansker for barn
hvordan å svinge i raquetball
volleyball sommerleire i Florida
hvordan du kan lage din egen golf trening elementer
hvordan du justerer g3 telemark bindinger
hvordan å selge gamle aluminium scuba tanker