Slik kjører du en sommer basketball camp

Slik kjører du en sommer basketball camp

Kjøre en sommer basketball camp er en morsom og givende aktivitet for basketball elskere som vet hvordan å håndtere en leir godt. Men bare fordi en spiller eller trener er en god basketballspiller, betyr det ikke at de har det som trengs for å gjennomføre en blomstrende sommer leir program. Hvis du er villig til å risikere dine egne penger, lære systemene å gjøre leiren vellykket og lage et arrangement der de fleste av spillerne håper å komme tilbake til hvert år, kan du kjøre en utmerket sommer basketball camp.
en
Lag en detaljert liste over hvert element du trenger for leiren din. . . Vær sikker på at du lade hver spiller som kommer til leiren nok penger slik at du vil kunne dekke alle dine utgifter. Husk å ta med plasseringen av leiren, mat og drikke, gensere, og trofeer å oppmuntre camperne som vinner leiren turneringen.
To.
Registrer kontrakter med alle leverandører. Plan for å sikre din leir sted minst 7 måneder eller mer i forveien slik at det ikke er tatt. Lage kopier av alle avtaler, og refererer til disse kopiene hvis det er noen mangel på forståelse mellom deg og dine leverandører.
Tre.
Finn et forsikringsselskap. Kommunisere med en forsikring leverandøren i ditt område om hvilken politikk er best for leiren din. La dem vite at du vil være dekket i tilfelle at en campingvogn er skadet, men at du vil være shopping rundt etter de beste prisene for å sikre at du får best mulig pris.
Fire.

Ansette arbeidstakere. Finne ut hva andre basketball leirer i staten betaler sine arbeidere, og sørg for at du tilbyr en lignende lønn. Ansette folk som er gode basketball spillere, spille på en aktuell college lag, har spilt på et høyt nivå i det siste, og er flinke til å kommunisere med andre mennesker.
Fem.
Ha en plan for hver dag i leiren. Lag en plan på forhånd som du, hver bobilen, og arbeider i leiren forventes å følge. Ta med ulike øvelser som pasninger, mestring layups, og spille som et lag. Hold turneringer for hvert alderstrinn der det vinnende lag får et trofé. La camperne stemme for andre folk å få konkrete trofeer, deriblant de mest forbedret spilleren prisen, best sjette mannen, og mest verdifulle spiller.


relaterte artikler


golfbaner i South Lake Tahoe
mini lager rase motoren tips
hvordan spiller du skins i golf?
hvordan clipless sykkel pedaler arbeid?
Slik trener en nei-klynge spredning lovbrudd
golf driving range etikette
hvorfor skal barn lære seg å svømme?
NCAA basketball transfer-regler
historien om verdens hockey
triathlon trening skader