hvordan spille tag fotball

hvordan spille tag fotball

Fotball, amerikansk stil, er en utfordrende og spennende spill som involverer strategi og fysiske evner. Spilt på profesjonelle, kollegialt, high school og samfunnsnivå, krever fotball en stor spilleflate og verneutstyr. Imidlertid kan fotball også nytes på rekreasjons-og semi-konkurransedyktig nivå ved å tilpasse spillet til "touch" eller "tag" i stedet for å takle. Mange av de samme regler og begreper gjelder, med den ekstra muligheten til å justere størrelsen på spilleflate og regler for å matche de som deltar i spill.

Du trenger:
Flat gresset dekket banedekke
. Fotball.
To motstanderne med å identifisere skjorter.
Field merkingsutstyr (maling, undersøkelse tape, lime).


en.
Bestem størrelsen på banedekke. Ta hensyn til alder, størrelse og evne til spillere som deltar i koden fotballkamp. Bruk plast undersøkelse tape, felt merking maling eller pulverisert kalk for å skissere feltet for referanse. Mark endesonene, midt-feltet line og andre yardage merker langs lengden av feltet som referansepunkter.
to.
klar til å spille spillet. Velg to lag med like mange og lignende evner. Spillerne bør matche opp ganske bra for å ha et konkurransedyktig spill. Lagene bør velge farger eller andre måter å identifisere en fra andre. Finn ut om spillet vil være en hånd eller to-hånds tag og har begge sider er enige om en frist. Alternativt, i stedet for en viss mengde tid, vurdere å bruke en totalsum for å avgjøre vinneren. De laget til å nå et bestemt antall poeng første ville vinne.
tre.
Velg et format for spillet. Det finnes mange varianter av kode eller touch fotball som brukes av ulike grupper og organisasjoner. Du kan bestemme at lagene har et visst antall skuespill for å nå et punkt på feltet og gjøre en første ned. En første ned vil gi flere muligheter til å enten score eller foreta en ny først ned. En annen variant er en total antall forsøk på å komme til slutten sonen. Begge sider burde helt enige om reglene, straffer og andre punkter av spillet.
fire.
Kast en mynt for å se hvem som starter. Kaste mynt ved å ha en representant fra begge lagene møtes. En dommer eller en tredjepart vil be en person å ringe krone eller mynt i luften. Laget vinner myntkastet kan enten akseptere å ha ballen først, eller utsette og kick off, slik at andre laget som har ballen først. Laget sparker av vil få ballen i begynnelsen av andre halvdel av tidsbestemte spiller.
Fem.
Begynn spillet med ett team sparker av til det andre laget som bestemmes av mynt kaste. Ballen skal være sparket eller kastet til motstanderlaget, som deretter løper den tilbake til merket.
6.
Laget med ballen går spiller å avansere ballen ned i feltet. Avhengig av reglene blir brukt til spillet, kan ballen være enten bestått eller kjøre ned feltet for å gjøre første nedturer. Nok en gang, avhengig av reglene, kan lagene har en rekke prøver for å nå et punkt på feltet for et første ned og flere forsøk, eller har et visst antall av totalt forsøker å score før du slår ballen over til det andre laget.
7.
Resultat touchdowns ved å fremme ballen over mållinjen og inn i målområdet. Etter en touchdown, vil scoring team vanligvis stille opp inne i 5-verftet linje og forsøker å fremme ballen nok en gang inn i slutten sone for en ekstra punkt. En touchdown vil oftest teller som seks poeng og en ekstra punkt som en for totalt syv mulige poeng.
Åtte.
Kick off (eller kaste ballen) for å fortsette spille. Etter en touchdown, vil lagene tilbake til sin ende av feltet og scoring team vil sparke eller kaste ballen ut til det andre laget å fortsette å spille av spillet.


relaterte artikler


tennis programmer for barn i Houston, Texas
de beste offentlige golfbaner i Kissimmee, Florida
hvordan å mestre din golf putting ferdigheter
Slik blonder en lacrosse net
unge sommer fotball leirene i Arkansas
hvordan du får en atletisk stipend i sporet
sikkerhetsinstruksjoner for docking båten din
hvordan å skille mellom kunstløp hopp
hvordan du endrer en softball balltre
NCAA basketball foul regler