hvordan sette opp en golfturnering med handikap

hvordan sette opp en golfturnering med handikap

Å sette sammen en golfturnering er ikke vanskelig, men det krever oppmerksomhet til mange individuelle oppgaver for å sikre at aktørene nyte opplevelsen, og ønsker å komme tilbake år etter år. De fleste turneringer-for klubbens medlemmer og gjester, veldedige organisasjoner, og lignende-bruke et handikap-system, som tillater spillere på alle nivåer for å konkurrere mot hverandre på like fot-og tjene premier. Du kan sette alle i samme gruppe og justere alle golfspillere score på grunnlag av handikapet sitt, eller opprette ulike "reiser" der spillere av lignende evner er gruppert sammen, legge enda mer fair play til turneringen.

Du trenger:
En liste over spillere med handicap

Organiser Flyreiser


en
Annonser turneringen flere uker i. . forhånd og etablere en registrering fristen som gir deg nok tid til å organisere feltet. Kontroller at påmeldingsskjemaet inneholder et krav om at hver golfer identifisere hans handicap.
To.
Samle sammen alle bidragene og legge opp det totale antall spillere. Bestem hvor mange flyreiser turneringen kan støtte. En god del spillere per flyreise varierer fra åtte til ti. Hvis mer enn 20 spillere har registrert seg for å spille, er dette en god strategi for å sette opp turneringen. Hvis færre spillere er registrert, bare har en avgang.
Tre.
Del alle spillerne i feltet til enkelte fly, eller grupperinger, holde spillere med nesten like handicap i det samme flyet. Utvalget av handicap innen hver flyging vil avhenge av omfanget og fordelingen av alle spillerens handicap og det totale antall golfspillere. Enkelte flyreiser kan ha en rekke mer eller færre golfspillere enn andre. Gjør det beste du kan for å tillate dem å konkurrere mot spillere som er nærmest deres egen evne nivåer.
Fire.
Sett sammen den enkelte trekanter eller foursome av golfere i hver flight som skal spille sammen, basert på omfanget av handicap med den reisen. Spillerne vil nyte turneringen mer hvis de får lov til å spille hvert hull med andre golfere på om lag tilsvarende evne.

Award-prisene


en.
Plan for å gi premier til om lag en tredjedel av spillerne i hver flyging. Premiene trenger ikke å være store, men de er viktige. Trekke turnering utgifter-inkludert donasjoner til veldedighet, hvis aktuelt-fra pengene reist av startkontingent. Bruk overskytende midler til å kjøpe premier.
To.
Del totale premiepotten på antall flyreiser for å fastslå verdien av premier som skal deles ut til spillerne på hver flyging. I en ni-spiller flyreise, kan gevinsten være divvied opp ved å gi 50 prosent til vinneren, 30 prosent til runner-up og 20 prosent til tredje-plass finisher.
tre.
Bruk pengene til å kjøpe gavekort eller varer fra pro shop eller en golf butikk. Du kan også tildele sertifikater for en gratis runde golf, en gave du kanskje vurdere å gi til siste-plass beste i hver flyging.
Fire.
Gi sertifikater eller ting bare, aldri kontanter. Selv om mottakerne ikke kan være klar over det, betaler dem kontant gjør umiddelbart dem fagfolk. Med mindre de er fenomenale golfere, vil de ønsker å opprettholde sin amatørstatus.

Tips og advarsler


 • Bestem før spillet om turneringen vil bli spilt på full handikap eller 94 prosent av handicap, som USA Golf Association anbefaler å belønne dyktighet lav handicap spillere. Husk at det er en veldig liten fordel for spillerne og krever betydelig merarbeid for turneringen regissør. Mange turneringer er spilt bruker hver spillers full handicap.


 • relaterte artikler


  hvordan å kalibrere en sykkel speedometer
  nasjonale basketball regler
  fordelene av idrett på angst
  define golf handicap
  fotball teknisk komité stillingsbeskrivelse
  Slik sprint på den enkle måten
  hvordan å lage en miniatyr golfbane
  hva er verdens cup fotball turnering?
  badminton utstyr informasjon
  hvordan du rengjør en lær baseball mitt