hvordan måle dekktrykket med en presta ventil

hvordan måle dekktrykket med en presta ventil

Sammen med Schrader ventiler, Presta ventiler er blant de vanligste ventilen design brukes for sykkel dekk. Den Presta ventil finnes vanligvis på midten og videregående nivå vei og terrengsykler. Har ingen ventil våren å overvinne, bruker Presta ventil mindre energi for å pumpe, mens den slanke design krever bare et lite hull i felgen (en mindre hull gjør mindre for å undergrave tverrsnitt styrken av hjulet). For å finne ut om sykkelen er dekkene må pumpes, bør du med jevne mellomrom måle lufttrykket i dekkene.

Du trenger:
Tire manometer
. Presta ventil adapter.


en.
Skru av beskyttende plast hetten fra ventilen stammen og sett det til side. Løsne mutteren på spissen av ventilen stammen.
To.
Skru en Presta ventil adapter på ventilen stammen. Vri den med klokken til den sitter godt på plass. Denne adapteren kan du bruke en Schrader-stil pumpe eller manometer i forbindelse med en Presta ventil.
Tre.
Monter hodet av et dekk manometer på ventilen adapteren. Trykkmåleren vil indikere gjeldende lufttrykket i dekkene.
fire.
Fjern dekket trykkmåleren fra ventilen stammen og skru ventilen adapteren. Drei mutteren på spissen av ventilen stammen stammen klokken for å stenge av ventilen. Sett på beskyttende plast cap.


relaterte artikler


hvordan du kan lage dine egne fotballsko online
hvordan skipet bowlingkuler
Sommeren golfleire i canada
Rock Hill, South Carolina, golfbaner
Slik rate figur skøyter
hva er den beste måten å bruke en beskyttende kopp?
hvordan du tilpasser fotballsko
hvordan størrelsen Gortex foret støvler
definere banen i baseball
hvordan finne sykkel banen kart