hvordan du blir en bedre skytter hopp

hvordan du blir en bedre skytter hopp

Å bli en bedre skytter hopp i basketball krever konsekvent fot og kroppen posisjonering kombinert med konsistent og presis ball utgivelser. Gjentagelsen av å trene skyting bevegelsen med samme utgivelsen vil hjelpe deg med å forbedre nøyaktigheten, som resulterer i mer laget hoppe skudd. Ved å praktisere hoppe skudd fra forskjellige avstander og vinkler, kan du bli en trussel fra hvor som helst på banen

Du trenger:. .
Basketball
Basketball bakplate og rim på reguleringshøyde (10 fot).
Praksis kompis for pasninger og forsvar.

Posisjonering og Form


en.
Start med albuen tett til kroppen på skyting arm, og med føttene og skuldrene firkanten til kurven.
to.
Bøy knærne, så våren opp fra gulvet uten å falme bakover eller sidelengs. All makt i et hopp skudd er generert av beina, så det er viktig å bøye knærne og stakk oppover å kjøre hopp skudd.
Tre.
Utvid albue oppover, og utvide underarmen og skyting hånd utover mot kurven.
fire.
Slipp ballen ved å dytte ballen oppover og utover med skytingen hånden og knipser i fingrene og håndleddet nedover. Slipp ballen fra over pannen din litt før eller på toppen av hoppet ditt. Din arm og hånd alltid bør være ferdig etter en gås-hals-posisjon.
Fem.
Square opp og forlater bakken med like stor kraft generert av begge føttene og beina dine til å legge inn bevegelse i hopp skudd, noe som vil gjøre deg vanskeligere å forsvare.
6.
Lag backspin ved å stabilisere ballen med din ikke-skyting hånd og la ballen rulle av fingertuppene dine skyting hånden.
7.
Fokuser på enten felgen eller bakplaten torget når du fotograferer.

Drills


en.
Ta 10 hoppe skudd 2-4 meter straks fra kanten. Flytte lenger fra den kanten gradvis og fokus på kvadrat til kurven, hopp og slippe ballen den samme på hvert skudd.
To.
Shoot fra 10 skudd hver fra 2, 6 og 12 meter unna, og fra høyre, venstre og midten av banen for å variere skyting plassering på banen
3
Skyt 10 skudd i nærheten -. . 2-6 meter-forsøker å hoppe høyere og rett opp. Fokus på å gi de ballen like før eller på toppen av hoppet ditt
4
Shoot 10 lengre skudd -. . 14-20 fot-ved å hoppe litt fremover. Fokus igjen slippe ballen like før eller på toppen av hoppet ditt.
Fem.
Skyt på bakplaten å utvikle et hopp skudd som er en trussel fra stramt vinkler på banen. Når du fotograferer skudd på bakplaten, shoot for plassen på bakplaten over kanten. Skyt 10 hopping bank skudd fra 7, 10 og 13 fot unna på ca en 10-til 20-graders vinkel fra høyre og venstre side av kurven.
Sikt på forskjellige høyder på torget på bakplaten for å finne ut den riktige vinkelen for bildet ditt.
6.
Dribble ballen og ta 10 bilder av dribble eller fra offensive bevegelser, for eksempel en crossover eller rundt-the-back.
7.
Har partneren din passere deg ballen fra forskjellige retninger på banen. Motta ballen 10 ganger fra forskjellige steder på banen og ta et skudd av pass. Fokuser på kvadratur føttene, hoftene og skuldrene i retning av kurven etter å ha mottatt pass.

Tips og advarsler


 • Øv skyte med en forsvarer.
 • Skyt straffekast å varme opp og varm ned.
 • Motstå trangen til å skyte fra lange avstander før oppvarming fra kortere avstander.


 • relaterte artikler


  hvordan å måle midjen for fekting nikkers
  hvordan du kan lage dine egne fotballsko online
  teknologi i balltre
  fotball bly-up spill for barn
  hvordan du oppretter en tilpasset fotball playbook
  hvordan du skal sikte med en bue
  visuelle tips i billøp
  hvordan du bruker en lodd linje da
  hvordan du kan lage din egen sykling flasken med et langt sugerør
  hvordan finne et sports rådgiver og terapeut