hvordan å montere en clincher dekk

hvordan å montere en clincher dekk

Den clincher dekk er en standard sykkel dekk, med et par hoops, eller "perler", som holdes på plass på felgen av presset fra en oppblåst slange. Laget av en gummiblanding, dekkene er utsatt for slitasje, og vil til slutt må byttes ut. Vite hvor å montere en clincher dekk vil spare tid og kostnader som ligger i å ta sykkelen til en profesjonell mekaniker

Du trenger:.
Inner tube
Inflasjonen enheten.


en.
Legg clincher dekk på bakken eller arbeidsbordet foran deg, og passer det indre røret inn i dekket. Hvis du har problemer med å holde det indre røret på plass, blåse litt luft inn i han ventilen før du installerer tuben-dette vil gi tuben litt av form. Når du installerer røret inn i dekket, plasser røret ventilen stammen rett under etiketten på siden av dekket. Anbefalt dekktrykk er trykt ved siden av etiketten, noe som gjør det enkelt å finne når blåse dekket.
To.
Løft dekket og snu den slik at den etiketten er plassert på drive- side av hjulet. Dette vil sikre at dekket slitebanen snur i riktig retning. .
3
Sett ventilen stammen gjennom hullet i felgen-dersom hetten er fortsatt på, ta det nå-og installere først dekk perle på felgen
.
fire.
Installer andre perlen på felgen, jobber motsatt side av ventilen stammen og gradvis, ved å bruke tomlene, skyve perle på plass. Den siste delen av perlen vil være den mest gjenstridige. For ekstra innflytelse, for å plassere hjulet mot hoften din, og bruke tomlene roll perlen på felgen.
Fem.
Kontroller at ingen del av indre røret viser mellom perle og felgen .
6.
Blås dekket, med en riktig lufttrykk enhet. Igjen, vil det anbefalte dekktrykk, eller PSI, bli stemplet på dekk ved siden av etiketten. Blåse opp dekket på eller litt under dette tallet.


relaterte artikler


hvordan å skyte bedre tre-pekere
hvordan du kan designe dine egne fotball trening trening
Titleist lakkering
NASCAR rase historie
hvordan å feste startblokkene og spor utstyr
fakta på shin vakter
bølgebasseng teknologi
hvordan du bruker en løpere midje pack opphold hydratiserte
baseball party gaver
hvordan ta vare på golf hanske