Slik Refinish golfkølle hoder

Slik Refinish golfkølle hoder

Blant de mange forlokkende funksjonene i en ny golfkølle er at ren, skinnende glans. Det er et innbydende utseende som praktisk talt trygler golfspiller å ta tak i klubben og la et skudd fly. Men slitasje av ofte brukte klubber kommer med prisen på en stadig dårligere finish på klubben hoder. En måte å gjenopprette det opprinnelige utseendet er gjennom omlakkering

Du trenger:.
Børste
. Stålull.
Phillips-skrutrekker.
Shallow pan.
Malingsfjerner.
Maskeringstape.
Tannpirkere.
Plastbøtte.
Oppvaskmiddel.
Håndkle.
Sand papir.
Metal maling.


en.
Begynn med å rengjøre klubben hodet. Fyll en bøtte med varmt vann og nok oppvaskmiddel til å lage en såpe blanding. Dypp klubben hodet i vannet og rengjør av eventuelle eksisterende smuss. Bruk tannpirkere for å fjerne skitt inne i sporene på klubbens ansikt samt eventuell skitt inne i gravering på bunnen av klubben hodet.
To.
Dry klubben hoder med en klut håndkle . Deretter bruker du en passende størrelse Phillips-skrutrekker for å fjerne skruene på undersiden av hodet, også kjent som den eneste plate. Skruene er små, og eventuelle skader på sporene i et forsøk på å fjerne dem, kan påvirke klubbens prestasjoner. Fyll et grunt panorere med malingsfjerner og senk den eneste plate i den, slik at det å suge på en time. Deretter fjerner platen og buff den med en stålull, og sett den til side.
Tre.
Wrap maskeringstape på plast hylse, som er stykket like over klubben hodet som festes til akselen. Taping av den nærmeste delen av klubbens skaftet for å beskytte den er også anbefalt. Så, med en børste eller stål tre pad, nøye gjelder malingsfjerner på hodet av klubben. Les instruksjonene som følger malingsfjerner for å bekrefte hvor lenge remover må være på. Når den perioden utløper, forsiktig børste av den gamle finish. Hvis alle finish ikke er fjernet på første forsøk, gjenta prosessen.
Fire.
Når gamle finish er fjernet og klubben hodet er tørt, bruk sand papir å polere klubben hode glatte og rene. Begynn å bruke den nye finish med et tynt lag av maling ved hjelp av en kunstners pensel. Gjør jevne tak. Når klubben hodet er helt malt, la den tørke. Hvis en dypere farge er ønsket, gjenta prosessen.
Fem.
Ta den eneste plate og, ved hjelp av en tynn kunstnerens pensel, med et tynt lag, og pass på å fylle riktig i noen graveringen på plate. Hvis noen maling drypper over grensene til engravings på overflaten av platen, tørk overflaten ren før la malingen tørke.
6.
Når klubben hodet og eneste plate er tørr, tørke hvert ned med en ren, tørr klut. Skru den eneste platen tilbake på plass. Ta to til tre dager for maling å sette på klubben før den brukes igjen.

Tips og advarsler


 • Sørg for å billakkprodukter dine golfkøller i en brønn ventilert område.


 • relaterte artikler


  hvordan å tie skate joggesko
  hvordan å hindre spredning av ordensforstyrrelser fiskeslag
  hvordan gass-opererte maskingevær arbeid?
  hvordan komme utholdenhet spille fotball
  golfbaner i nærheten av Sanford, Florida
  hvordan du installerer bat grep tape
  hvordan du tilpasser fotballdrakter
  hvordan du chip med en pitching wedge
  historie plenen tennis
  hvordan å plukke opp en golfball med en kile