tips om å lære å spille golf

tips om å lære å spille golf

Golf produserer en utrolig antall tips og råd for et spill med bare én type utstyr og ingen fysisk kontakt med motstandere. . Det er topografi og størrelsen på spillefeltet som fører til en oppblomstring av tips som kan hjelpe deg å barbere slag av spillet ditt. Den store variasjonen i at en del av utstyret --- golfklubbene --- fører også til ofte motstridende råd.

Go for Green

En av de tingene du alltid ønsker å gjøre når du nærmer hullet er å satse på den største delen av den grønne heller enn alltid å prøve å lande ballen i hullet. Når du får din ballen på green, strategien endrer fullstendig. Kom deg inn på den grønne før bekymre hullet. Dette er spesielt gode råd når du er bare begynnelsen.

Bunker Shots

Når jeg prøver å treffe en ball ut av en bunker sand, er det best å treffe sanden bak ballen i stedet for ball. Du ønsker å la sanden bistå din innsats ved å bruke den til å hjelpe kaste ballen fremover. Fordi det er en direkte sammenheng mellom avstanden klubben reiser før den får kontakt med ballen og distansen ballen reiser, må du kanskje legge til eller trekke fra en tomme avhengig av hvor langt borte hullet er fra bunkeren. Ifølge "Sports-og fritidsaktiviteter," i de fleste bunker situasjoner bør du sikte ca 2 inches bak ballen, og deretter fortsette å svinge gjennom sanden i en jevn bevegelse med en sterk følge gjennom.

Practice Din Svake Game

"Den vinnende Berøring i Golf: A Psychological Approach" har et tips for mental forberedelse som kan også forbedre det fysiske aspektet av spillet ditt. Den beste måten å forbedre spillet ditt er ved å øve så mye som mulig. Men redusere tiden du bruker på sterkere deler av spillet og i stedet fokusere på svake deler. Du kan utlede mer glede av å øve ting du allerede gjør bra, men du vil ikke forbedre din generelle spillet med mindre du konfronterer dine svakheter.

Leting etter den perfekte Grip

Grepet er en av de viktige deler av golfspillet samt å være gjenstand for motstridende tips. Råd forlenger også langt utover finger posisjonering. For å få fullt utnytte alle råd du får om hvordan du skal gripe en golfklubb, husk at det må passe inn i en helhetlig strategi som inkluderer at du kan opprettholde riktig håndleddet action samt holde en holdning som gjør det mulig for styrke og nøyaktighet. Den beste grep vil alltid være komfortabel også.


relaterte artikler


hvor å putte grep tape på en glock 22
hvordan er det nfl playoff lagene valgt?
par tre golfbaner i Myrtle Beach, South Carolina
hvordan sette opp flagget fotball forsvar - defensive ordninger
fotballkamp grunnleggende
hvordan du gjør en boks knebøy
hvordan å kaste en høyre hånd punch
hvordan å bli en stor trampolin
de beste golfbanene i Irland
hvordan du enkelt kan unngå idrettsskader