informasjon om svømmebassenger

informasjon om svømmebassenger

Svømming er en av menneskehetens eldste sports-og fritidsaktiviteter. Svømmehaller har vært i bruk i ulike forkledninger i tusenvis av år. I moderne tid, personlige svømmebassenger er vanlig, og kommer i en rekke utførelser, vann typer og størrelser. Svømmehaller er også bygget for offentlig bruk, og er populære attraksjoner i sommeren

Typer

Både offentlige og private bassenger spenner fra små padler bassenger til olympisk størrelse svømmebassenger (164 meter lang). Bassengene kan være i bakken eller over-bakken-modeller, og kan fylles med enten fersk klorvann eller saltvann. Pools kan bli bygget innendørs eller utendørs. Figurer inkluderer tradisjonelle rektangel, oval eller nyre figurer, eller lange, tynne runde bassenger. For barna, lille oppblåsbare bassenger er populære.

Historie

I følge Best svømmebasseng Rekvisita, ble den første offentlige svømmehaller funnet i det gamle Roma. Svømming var en viktig del av greske og romerske utdanning, og Roma er også hjemmet til den første registrerte oppvarmet basseng. Romerske bad ble en annen versjon av svømmebassenget, og de romerske badene i Bath i England ble en populær badeby. Ifølge Story of London, begynte svømming organisasjoner å utvikle så tidlig som 1600, og den første innendørs svømmebasseng i England ble bygget i 1742. I 1896 svømming var inkludert i de første moderne olympiske leker, og etter at svømmebassenger ble mer og mer vanlig.

Bruker

Svømmehaller blir brukt til rekreasjon eller trening formål for bading. Som et rekreasjons aktivitet i sommermånedene, er svømming en måte å kjøle ned. Profesjonelle svømmere eller helse-bevisste individer svømme "runder" i svømmebasseng for å bedre kondisjon, og i tilfelle av fagfolk, for å bedre tid og utholdenhet for bading løp.

Fordeler

Svømmehaller har mange fordeler, herunder helse forbedringer svømming gir, som en kjølende hjelpemiddel i sommer og et rekreasjonsområde. Private svømmehaller gi ytterligere nytte av i hjemmet tilgang til trenings-og fritidsaktiviteter som et svømmebasseng gir.

Forholdsregler

Svømmehaller kommer med sine egne risikoer som inkluderer drukning, forgiftning fra pool kjemikalier, bakteriell infeksjon fra urene bassengene eller skader som følge av upassende dykking eller skli på kanten av bassenget. De fleste land i dag har lover som regulerer riktig gjerder rundt bassengene å minimere barnet drukning. Ifølge svømmehaller 101, bør svømmere aldri svømme alene eller når beruset, folk bør ikke kjøre i nærheten av et svømmebasseng, og bør unngå bading i regn eller i uvær.


relaterte artikler


hvordan å bygge en konsistent golf swing
riktige måten å starte en båt
hvor å endre en Shimano Zipp til en campy
morsomme spill å spille på hesteryggen
Forskjellen mellom softball og baseball hansker
hvordan du får gratis fotball ting
feilsøking en tykkelse bremse på en snurt barnas sykkel
utenfor basketball spill
hvordan du bytter golf hanske grep
offentlige golfbaner i East Tennessee