hvordan er en golf handicap figurert på en 72 par kurs?

hvordan er en golf handicap figurert på en 72 par kurs?

The United States Golf Association (USGA)-systemet beregner en golfer's handikap på 72 par kurs ved gjennomsnitt sin beste score fra et gitt antall runder og sammenligne dem til en ripe golfspillers poengsum for å komme opp med et handicap indeks. Dette er priset inn med vanskeligheten av kurset en golfspiller spiller for å fastslå hans kurs handicap

Handicap System

The USGA's gjeldende handicap system tok gjelder fra 1. januar 2008 og vil forbli uendret til neste planlagte revisjon 1. januar 2012. Den er designet for å gjøre golf morsommere for spillerne ved at golfere på ulike ferdighetsnivåer for å konkurrere med hverandre på like konkurransevilkår ved å kompensere for varierende golf evner.

Scratch Golfer

En mannlig scratch golfspiller kan spille for å et kurs handicap på null på alle kurs rangert som standard problemer, med en gjennomsnittlig tee skudd på 250 meter og evnen til å nå det grønne på en 470-meter hull i to slag. Kvinne scratch golfere har en tee skudd gjennomsnitt på 210 meter, og kan nå de grønne i to slag på en fire hundre meter hull. Par er den poengsummen som en ekspert spilleren ventes å oppnå på et gitt hull under normale golf forhold, med to slag på puttinggreenen.

Bogey Golfer

En mannlig bogey golfer har et handicap på ca 20 på et standard kurs, kan treffe tee skudd et gjennomsnitt på 200 meter og nå en 370-meter hull i to slag. Kvinne bogey golfere har et kurs handicap på ca 24 på et standard vanskelighetsgrad kurs, gjennomsnittlig 150 meter på tee skudd, og kan nå en 280-meter hold i to skudd. En bogey rating vurderer vansker av et kurs for en bogey golfspiller under normale forhold.

Handicap Index

Den handicap Indeksen brukes for å måle en spillers golf evne i forhold til at av en ripe golfer på et kurs vurdert som standard i vanskeligheter. Det er vanligvis basert på ikke mer enn 20 runder golf, så vel som hvilken som helst turnering score. Imidlertid er målingen det gir ikke golfer typiske score, men heller hennes forventet best score, da den er basert på de beste rundene i en gitt mengde, vanligvis de 10 laveste score fra en golfer's siste 20 rundene. En spiller må bli med i en klubb og etter minst fem korrigerte brutto score slik at klubben kan utstede et handicap-indeksen, som representerer en golfer potensial på et kurs med en 113 skråning rating. Skråningen rating måler den relative vansker av et kurs for spillere som ikke er scratch golfere ved å sammenligne resultatet av scratch golfere og bogey golfere på en bestemt kurs. Over 100 golfforbund, og flere tusen golfklubber i USA bruker USGA handicap-systemet og gi et handikap indeks.

Kurs Handicap

For spillere med pluss handicap, er et kurs handicap antall handicap slag en spiller gir til å justere sitt spill som for en ripe golfspiller. Det er regnet ut ved hjelp av spillerens handikap indeksen og kurset handicap tabellen for å finne den riktige kurset handicap. Kurset handicap beregnes ved å multiplisere et handikap indeks ganger stigningstallet vurdering av et kurs og deretter dele på 113, med det resultat avrundet til nærmeste hele tall. Forskjellige utslag på samme kurs som regel har ulike karakterer. Menn og kvinner spiller fra samme tees er også gitt ulike kurs karakterer


relaterte artikler


hvordan gjøre retten sko mindre glatte
team regler for baseball
hva er et handikap indeks?
hvordan du oppretter en rollerblades team
hvordan å bli en registrert sports agent
historie hastighet skøyter
om u.k.
hvordan bli en spore coach
offentlige golfbaner i Palm Springs, California
tips om softball treffer