hvordan du justerer salomon bindinger

hvordan du justerer salomon bindinger

Salomon bindinger er av høy kvalitet bindinger som brukes av en rekke av skiløpere. Justering av skibindinger er svært enkel, som er en stor faktor i deres popularitet. For å angi bindende riktig, vil du trenger å vite lengden på skistøvler. Dette er lett å finne ved å se på innsiden hælen på støvelen. Støvelen størrelsen er vanligvis skrives det i millimeter. Når du vet at boot lengde, justere bindingene vil ta noen sekunder, så alt du trenger å gjøre er å konsultere den eneste lengden skalaen i begge ender av bindingene, som vil fortelle deg hvor du skal justere bindingene til.
en.
Trykk i klippene på endene av bindende som gjør det mulig å skyve bindende frem og tilbake. Bindingen til innstillingen nærmest ditt eget lengde som angitt av såle lengden diagrammet.
To.
Gjenta prosessen for den andre bindende.
Tre.

Prøv på ski for å sikre at de passer på en tilfredsstillende måte. Skyv tå på ski støvel i fronten klippet, skyv ned hælen i de bakre bindende. Gjenta dette for de andre ski, da rundt sakte for å sikre at du er fornøyd med den justerte bindinger.


relaterte artikler


hvordan å slå Tiger Woods i golf
hvordan man måler den lineære inches i en bue sak
hvordan å farge en lacrosse hode med kool hjelp
Myrtle Beach golfbaner liste
hvordan å sparke en fotball mens du kjører
den enkleste metoden å lære et barn å sitte på en sykkel
pilspissen country club i Illinois
USA volleyball foreningen regler
hva er meningen med cap i fotball?
golfbaner i nærheten av Brandon, Florida